Vuosikokous 2014

Vuosikokous 2014

Puheenjohtajan Tervehdys

Moi!

Eilen pidettiin Tusmulassa kerhomme vuosikokous, porukkaa oli mutta ainahan sitä enemmänkin saisi olla 😉
Kokous eteni kokoajan hyvässä hengessä, tehtiin porukalla pieniä sääntömuutoksia kuten pidensimme hallituskauden pituutta kahteen vuoteen ja lisäsimme hallituksen jäsenten määrää kahdella.
Vanha hallitus siis jatkoi ja uusina henkilöinä hallitukseen tulivat enduroa harrastava Iikka Buss ja kahden poikansa harrastuksen myötä mukaan TSMU:n toimintaan tuli Antti Koivisto. Molemmille herroille junaillaan hukeita vastuualueita seuraavassa kokouksessa mutta jokatapauksessa toivotan Iikan ja Antin tervetulleeksi joukkoon!

Esityslistaa käytiin läpitte järjestelmällisesti ja keskustelua oli välillä enemmän ja välillä vähemmän mutta henki oli hyvä.

Yhdessä päätettiin mm. että talvi 2014/2015 tullaan areenan ratavahti vuorot jakamaan kaikkien vuosilupalaisten kanssa jolloin ratavahdit ovat selvillä jo ennen sisäkauden alkua ja näin ollen jokainen on kerran talvessa ratavahti.

Jokatapauksessa vuosikokouksesta, eri lajien kertomuksista ja suunnitelmista jäi positiivinen olo joten jatketaan tästä positiivisella ja avoimella asenteella eteenpäin eikä anneta kenenkään häiritä meidän harrastamista!

Kiitos Teille ja nähdään taas 🙂
Hatsa

Toimintakertomus 2013 – Yleinen

TSMU:n toiminta kertomus 2013
Vuosi 2013 oli kerhomme toiminnan kannalta erittäin merkittävä, kuten jo joulukuussa 2013 yhdessä kävimme läpi asioita niin mainittakoon vielä muutama todella tärkeä asia tässä vuosikokouksessa.
– Extreme areenan rakennus talvella 2013 ja avaaminen virallisesti toukokuussa kertoo TSMU voimasta toteuttaa uskomattomia asioita.
– Oripään enduropolun toteuttaminen alkoi kesäkuussa ja alue luovutettiin käyttöömme joulukuussa. Osaavat ihmiset oikealla asenteella liikkeellä niin homma toimii.
– Jäsenmäärän kasvu oli todella suurta kuluneen vuoden aikana. Jäseneksi haki aivan nuoria junnuja sekä aikuisia jotka olivat pitäneet harrastuksessaan taukoa tai aloittelivat moottoriurheilua. Lisäksi TSMU:hun liittyi myös naisia ja tyttöjä mikä onkin enemmän kuin hieno asia.
Kerhomme järjesti kauden aikana lukuisia tapahtumia mitkä olivat nimenomaan suunnattu avoimesti kaikille alueen harrastajille. Emme halunneet missään kohtaan rajata ketään tapahtumista ja ajopaikoista pois koska yhdistyksenä meidän päällimmäinen tarkoitus on kehittää nimenomaan alueellista toimintaa.
Tapahtumista mainittakoon erilajien leirit joista kuitenkin Honkajoen leiri yli 100 osallistujan voimin oli kokemuksena todella hieno. Ajettiin sarjacrosseja, Molitor-CC sarja, treenailtiin yhdessä, valmennettiin kuskeja ja valmentajia, ajettiin kilpaa, menestyttiin, kehityttiin, touhuttiin ja harrastettiin yhdessä kaikenlaista ja ennen kaikkea me teimme sen hyvässä hengessä. Ei annettu kenenkään pilata tekemisen tahtoa ja uskottiin omaan tekemiseen eikä välitetty niistä asioista mitkä eivät meille kuulunut. Yhdessä mietittiin ja kehitettiin toimintaa, autettiin toisiamme eli olemme jokainen olleet mukana toiminnassa oikein todellisessa yhdistys toiminnassa ….Loistavaa ja esimerkillistä toimintaa kerholaisilta koko vuosi, jatketaan tästä ja pidetään puna-valkoinen TSMU:n lippu korkealla!!

Toimintasuunnitelma 2014 – Yleinen

TSMU:n toiminta suunnitelma 2014

TSMU:n toiminnan tärkeimmät asiat vuodelle 2014 on säilyttää jo olemassa olevat viralliset ajopaikat, Oripää sekä extreme areena ja kehittää niitä vieläkin paremmiksi mitä ne nyt ovat. Raision moottoriradalla sijaitsevien mx-radan ja enduro-polun kunnossapito ja kehittäminen kuuluvat myös alueemme toiminnan kehittämiseen. Raisiossa kunnossapito- ja muutos työt ovat olleet jo kaksi viikkoa kovassa vauhdissa joten rata tullaan avaamaan heti kun se on mahdollista.
Järjestämme kauden aikana muutamia leirejä, MX-kouluja, eri lajien valmennuksia niin ajo kuin ihan fysiikka valmennuksiakin. Pyrimme tukemaan yhdistyksemme edustajia kauden aikana kaikilla mahdollisilla tavoilla tasapuolisesti. Pyrimme myös hakemaan erilaisia avustuksia kerhomme ja jäsenien toiminnan kehittämiseksi. Teemme 4:n päivän retken MXoN2014 kilpailuun Latviaan syyskuussa 50 tusmulaisen kanssa. Kerhon ajovarusteet sekä muut tuotteen saapuvat lähipäivien aikana ja lisää voi tilata kerhomme kotisivujen kautta. Kyseisillä sivuilla tullaan myös kuten ennenkin, tiedottamaan ajankohtaisista asioista sekä tietenkin sähköpostilla.
Järjestettävistä valmennuksista mainittakoon että aloitamme ajovalmennukset kerholaisille siten että esimerkiksi 65/85cc lisenssikuskeille pidetään 2 krt/viikossa ohjattuja ajovalmennuksia TSMU:n lostavan valmennustiimin johdolla. Valmennuspäälliköksi TSMU:ssa on nimetty Ville-Tapani Hörkkö. Myös muille jäsenille on tietenkin valmennuksia tarjolla kaikissa lajeissa ikään ja tasoon katsomatta.
Kauden aikana järjestetään yhteisiä harjoituksia, sarjacrosseja, OJ-sänkicrosseja, Molitor-CC sekä RasMk:n kanssa yhdessä kansallinen MX-kilpailu siten että sinne pääsisi tietenkin mahdollisimman moni kerhomme jäsen ajamaan kilpaa.
Lisäksi mietitään muiden mahdollisten lajien kilpailujen järjestämistä kauden aikana.
Kerhoiltoja pidetään jatkossa eri teemojen ja asioiden puitteissa sekä jatketaan kerhotila Tusmulan palvelujen tarjoamista (tallipaikka, huoltosopimus, talvisäilytys sekä saunaosaton vuokraus) jäsenille entiseen tapaan ja edullisesti tietenkin.
Mikäli Sinulla on pienikin asia ja/tai idea mielessä millä voimme kehittää toimintaamme tai harrastamiamme lajeja niin ota rohkeasti yhteyttä kerhon luottamustehtäviin valittuihin henkilöihin.
Kuten vuoden 2013 toiminta kertomuksessakin tuli esille kerholaisten ahkeruus, avoimuus, motivaatio sekä hieno asenne ja avoimuus omaa ja muiden toimintaa kohtaan niin tätä pyyteetöntä yhdistys henkeä tulemme jatkossa nostamaan vielä korkeammalle sillä nämä ovat asioita jotka auttavat meitä eteenpäin nauttimaan omasta harrastuksesta hyvien ystävien kanssa.

Toimintakertomus 2013 – Enduro

TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2013-31.12.2013
Endurojaosto on pyrkinyt on parantamaan lajin harrastajien harjoitusmahdollisuuksia Turun seudulla sekä järjestänyt harrastajille myös kisamahdollisuuksia.
Endurojaoston vetäjänä on kuluneella kaudella toiminut Mika Allen ja muina aktiiveina Hannu Saarento ja Marko Forsman. Yhdistyksen jäsenistöstä noin 20 henkeä on osallistunut endurojaoksen toimintaan.
Endurojaos ei ole kerännyt erikseen jäsenmaksua. Toimintaa rahoitetaan harrastajilta kerättävillä ratamaksuilla.
Vuoden 2013 aikana kerholaiset ovat osallistuneet kansallisiin ja kansainvälisiin enduro- ja crosscountrykisoihin niin koti- kuin ulkomaillakin.
Yhdessä Rauman Seudun Moottorikerho ry:n kanssa järjestettiin seitsemän osakilpailun crosscountryn avoin harrastesarja Varsinais-Suomen alueella. Osallistujia sarjaan saatiin järjestävien seurojen jäsenistön lisäksi myös muualta.
Joulukuussa 2013 avattiin Oripäässä uusi enduroharjoittelupaikka, jonka toiminnasta TSMU vastaa. Jatkossa polku tulee toimimaan myös kilpailureittinä.
Myös jo olemassa olleita ajopaikkoja Raisiossa ja Mellilässä on kehitetty edelleen.
Endurojaos on tiedottanut toiminnastaan TSMUn nettisivuilla www.tsmu.fi.

Toimintasuunnitelma 2014 – Enduro

TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2014-31.12.2014
Endurojaosto toimii Turun Seudun Moottoriurheilijat ry:n alaisuudessa ja sen tarkoituksena on parantaa edelleen enduroharrastajien harjoitusmahdollisuuksia Turun seudulla sekä järjestää harrastajille myös kilpailumahdollisuuksia.
Endurojaoston jäseniä ovat TSMUn enduroharrastajat. Jaoston vetäjänä toimii Mika Allen. Kaudella 2014 enduroharrastajien määrää pyritään kasvattamaan.
TSMU vastaa ajopaikojen, Oripään ja Raision, toiminnasta. Toiminnan kuluja katetaan keräämällä kuskeilta ratamaksua. Ajopaikkoja tullaan edelleen kehittämään toimintavuoden aikana.
Harrastelijoille tullaan järjestämään kohdennettuja harjoituspäiviä. Oripäässä järjestetään harjoituspäivä A-luokan kuskeille.
Kauden 2014 aikana kerholaiset tulevat osallistumaan kansallisiin ja kansainvälisiin crosscountrykilpailuihin samoin kuin SM-sarjaan.
Edellisenä vuonna aloitettua yhteistyötä Rauman Seudun Moottorikerho ry:n kanssa jatketaan. Heidän kanssaan järjestetään kahdeksan osakilpailun crosscountrysarja.
Endurojaos tiedottaa toiminnastaan TSMUn nettisivuilla www.tsmu.fi.

Toimintakertomus 2013 – Motocross

Mx- jaoston pällimmäisenä tehtävänä on koko vuoden aikana ollut kaikkien harrastelijoitten
harrastem ahdollisuuden tukeminen ja opastaminen. Harrastelijoitten ajomäärää olemme pyrkineet lisäämään sisäradan rakentelulla Extreme Areena ja ajoleireillä. Leireistä suurin oli Honkajoella.O sanottajien määrä nousi yli sadan. Lisäksi Mx-jaosto on Enduro-jaoston kanssa järjestäneet ajokoulutusta kaikille kuljettajille vauvasta vaariin. Raision ulkoradalla järjestettiin myös ”avoimien ratojen” päivä missä aloittelevat juniorit pääsivät tutustumaan moottoripyörien ja mönkijöiden saloihin.

Kerhon motocross kuljettajat osallistuivat yli 20 eri kilpailuun kauden aikana.
Jokaisessa kisatapahtumassa tuli erinomaisia sijoituksia ja suorituksia.
Muutama palkintokin taitaa olla kuljettajien hyllyillä, josta Patrik Raittalan 1-Palkinto MX-liigan 125luokassa taitaa olla suurin. Ja kerhosta löytyy myös uunituore uusi A-luokiteltu kuljettaja O-P Hörkkö. Junioreista Aksel Ahlman ja Lauri Kronström onnistuivat parhaiten omissa luokissaan,
molemmat olivat kympin paremmalla puolella. Kilpailukausi alkoi joulukuussa 2012 Viron sisähallissa Baltic cupilla. Laitilan West Cross avasi ulkoratakauden 20-21 huhtikuuta ja heti seuraavana
viikonloppuna oli Mx- liigan avauskisa Vantaalla. Mx- liiga sisälsi yhdeksän tiukkaa kisaviikonloppua pitkin kesää eri puolilla Suomea.

Kerhon omat sarjacrossit alkoivat 15toukokuuta ja kisailtiin kuusi kertaa keskiviikkoisin.

Supercrossin SM sarjassa oli myös kerhomme kuljettajia mukana. Supercross kausi alkoi varhain keväällä ja loppui vasta syksyllä Tampereen sisähallikisaan.

Perinteinen Pohjoisenkierros oli heinäkuussa. Tsmu oli myös pohjoisessa hyvin edustettuna.

Joukkue SM- ajettiin Mäntyharjulla 5-6.10, Isossa luokassa oli 36 joukkuetta ilmoittautuneena
Meidän kerhon joukkue ajoi mahtavasti sijalle 7.

Toimintasuunnitelma 2014 – Motocross

Toimintasuunnitelma

Mx-jaosto tulee kaudella 2014 tehostamaan kuljettajien ohjattua harjoittelua tarjoamalla säännöllistä
valmennusta koko kauden yhteistyössä Enduro-jaoksen kanssa.
Valmenuksella pyrimme lisäämään turvallisuutta ja antamaan kuljettajille mahdollisuus kehittyä
harrastuksensa parissa.
Tavoitteemme on lisätä sekä harraste että kilpakuljettajien jäsen määrää kerhossa.

Jätä kommentti