Voitto antaa odottaa itseään!

Lusmujen retki Parolaan oli monivivahteinen.

Bubba Forsman täräytti vetskujen 5. sijalle startista ja ehti nousta jo 3. sijalle Laaksosen kantaan ekalla kierroksella:
”Sitten ajolinjaa vaihtaessa osuin johonkin juuren ja otin jalalla tukea maasta. Jalka jäi johonkin kiinni ja nilkka pyörähti, toivottavasti ei ole murtunut”. Paikalle tullut lääkäriupseeri totesi leikkisästi että: ”siksi paikalle menee armeijan lääkäri jos ei mitään ole miehelle tehtävissä niin…” No Bubban vauhti ja atakki oli ainakin kohillaan tulevaa kautta varten kunhan jalka vaan saadaan taas ajokuntoon.

 

Hinkkanen ei sitten ottanut holeshottia – vieläkään. Ja jos ihan totta puhutaan jäätiin siitä tavoitteesta noin 100 sijaa kun pyörää joutui käynnistämään muutamalla potkulla. Maaliin ehdittiin sijalla 14 mutta raskasta oli. Ajolinjojen kanssa sai käyttää mielikuvitusta. Ekat kaksi kierrosta piti ohitella samalla kierokksella olevia ja kolmannesta kierroksesta alkaen oman mausteensa ajoon toivat myös varvattavat. Ja mitä Beta-miesten jäsenten välisiin tulee, Tarkkala oli sittenkin nopeampi ajaen 13 kierrosta vs. Hinkkasen 11.

Rintalan kommentit kisasta:

Ensimmäinen kisa kaksipyöräisen selässä on nyt ajettu ja kokemuksesta jäi varsin positiivinen mieliala. Jopa niin hyvä, että tätä voi harkita tekevänsä uudestaan. Tavoitteeksi asetettu maaliin pääsy toteutui ja lopputuloksena oli sija 180. Reitillä ei tapahtunut kummempia, vain yksi pieni kaatuminen. Mieleenpainuvinta reissusta oli 250 pyörän yhteislähtö ja sen aiheuttama hallitun oloinen kaaos sekä se, miten paljon hiekkaa voi syödä niinkin lyhyessä ajassa.