Viron reissu- Patrik Raittala

Lähdimme perjantaina 6. heinäkuuta Viroon ajamaan muutaman kilpailun ja samalla viettämään lomaa. Matkan aluksi mentiin suoraan pärnu kuningas kilpailuihin. Lauantai alkoi kovilla sade kuuroilla. Vettä tuli niin paljon ettei rataa meinannut veden alta edes näkyä. Kilpailut ajettiin silti ja menin aamun aika-ajoihin siinä toivossa että sade lakkaisi. Ajoin aika-ajoissa vain yhden kierroksen joka toi 6 sijan. Ajojen välissä oli pitkät tauot jolloin rata ehti hyvin kuivaa. Ekassa erässä rata oli jo lähes kuiva pieniä lätäköitä lukuunottamatta. Ekassa erässä otin melko huonon startin, mutta pystyin nousemaan hyvin erän aikana ja maalissa olin 4. Toisessa erässä taas otin hyvän startin, mutta ensimmäisen kierroksen aikana kaaduin melko rajusti ja jouduin lähtemään viimeiseltä sijalta nousemaan. Maalissa olin kuitenkin 5. johon oli tyytyminen tällä kertaa.
Seuraavat kisat ajettiin keskiviikkona iltakisana Somerpalun supercross radalla. Aika-ajoissa ajo sujui hyvin ja olin 5. Ekassa erässä erässä otin aika huonon startin, joten taas oli noustava viimeisten joukosta. Ajo kulki taas hyvin, mutta aika loppui kesken ja maalissa oli sitten 6. Toisessa erässä otin jo paremman lähdön, josta oli paljon helpompi alkaa ajamaan. Sain erän aikana vielä noustua pari sijaa ja maalissa olin 4. mihin olin ihan tyytyväinen
Vielä ennen kuin tulimme takaisin suomeen, ajoimme linnamäellä vielä yhden supercross tyylisen kisan. Aika-ajoissa ajo kulki ihan mukavasti ja olin tulosten toinen. Kisoissa ajettiin kolme erää ja kaikki sujuivat melko hyvin huonohkojen starttien jälkeen. Jokaisessa erässä olin oman luokkani toinen ja siten myös yhteistulosten toinen.

Jätä kommentti