Viro / Kunda kisasalaattia

Viro / Kunda kisasalaattia

Keskiviikkona 10.4. Aamulaivalla Viroon ja camperin keula kohti itää. Kunda sijaitsee 107 km itään Tallinnasta. Paikka on pieni mutta rata on hyvä. Pehmeä hiekkalaari jossa hienot hyppyrit.

Keskiviikko ja torstai oli harjoitukset ennen lauantain kisaa. Perjantain välipäivä käytettiin kaluston ja kuskien huoltoon, oli hieman väsy sillä pehmeä hiekkarata muuttuu patikoksi todella nopeasti.

Lauantai kisa-aamulla oli varikolla tuttuja; Senioreissa kisaavat Jari Österlund ja Reijo Rosnell, Veteraaneissa Janne Koho ja Hyvinkään Ari Virtanen, sekä C-luokassa Joni ja Kimmo Österlund.

Kisaan tuli viimehetken kuljettajat putki punaisena Kegumsista keliolosuhteiden takia. Kutsar, Mägi, Lusbo jne… keli Kundassa oli upea, aamun tihkusade loppui aika-ajoja ennen ja rata oli upeassa kunnossa.

Aika-ajoissa vedin elämäni parhaan sijoituksen 5.sija. 2:13 Jari Österlund ajoi myös hienosti 2:20 sijoittuen 17 sijalle. Seniorit ja vetskut ajavat yhdessä…

Kisaan latauduttiin isosti ja tulosta alkoi tulemaan, rata muuttui patikoksi mutta ajo maistui herkulta.

Ensimmäisessä erässä Koho sijalla 5. ja Österlund sijalla 7.

2 erä ja radan patikko kasvoi puoleen reiteen korkeaksi, Kawa lensi 4 ensimmäistä kierrosta harjalta harjalle, mutta sitten alkoi kädet antautua ja muutaman jakoharjoituksen jälkeen oli pakko heivata kyytiä.

2 erän tulokset Koho 5. Österlund 3. Jarilta upea ajo!!!

Kokonaistuloksissa
Veteraaneissa Koho: 5.
Senioreissa Reijo Rosnell 2.sija, Jari Österlund sijalla 4.
C-luokassa Joni Österlund sijoittui 14:sta ja Kimmo Österlund sijalle 38.

Kaikki tulokset :
http://ehkk.ee/tulemused/2013-3/

Terveisin,
Janne Koho
www.kohoracing.fi

Jätä kommentti