video TSMU sarjacrosseista

video TSMU sarjacrosseista

Tämän vuoden ensimmäisistä sarjacrosseista löydät videon allaolevasta osoitteesta 🙂

http://youtu.be/2Yy6fWfdMTo

terv Laura

 

3 kommenttia

 1. Marko

  No ei ainaskaan tarvii mudassa kahlata 😀

 2. Mikko

  Magge kato se o ulkoilmaurheilu sellaasta. Välil möyritää mutelikos ja joskus huiskastaa sellaseen usvaan ettei Lontoon sumukaan oo mithn. Mut aina, katos aina naatitaan!

  Meil on muuten panderollit sinne Turun Supermotoon rakenteil jo teikäläisen kilvanajodebyyttiä varten! Siellä sireenit laulaa ja savukoneet pöllyttää savua ilmaan teikäläisen takarenkaan kanssa kilpaa! Jos oikeen kovin vedät saatetaan vielä laulaa luikauttaakin! Ollaan noi rituaalit hiottu kuntoon kun Manua on tuol maalimal joskus seurattu. Me pidetään suuren maaliman menosta huoli siel katsomos ni sun täytyy ottaa vastuu siittä sitten radalla!

 3. Marko

  En kyl usko että kannattaa muiden kisaa mennä pilamaan näillä ajotuntimäärillä. Ja eiks se kilpailu kestä yli 5minuuttia? En mä sen kauempaa jaksa ajaa. Vai saako sen ajaa Le Mans tyylisesti kolmella kuskilla?

  Se kukkahattutäti joka kertos että moottoripyöräilyssä ei tuu hiki niin on ihan kuutamolla ja vaadin siltä rahat takasi korkojen kera. Talven sählyt ei oo kauheasti tehonnut! Tarvii varmaan palkata joku TSMU Personal Traineri vai pitäiskö sitä ostaa uus pyörä, jos siinä kuitenkin olis vika kun ei jaksa ajaa?

Jätä kommentti