Varjonen – Vantaa MX-Liiga

Varjonen – Vantaa MX-Liiga

Vantaan MX-Liiga 17.5-2014
MX 65

Aamun treeneissä rata oli kasteltu tosi märäksi ja oli aika raskas ajaa enkä itsekkään ollut vielä oikein herännyt, kaaduinkin kerran reeneissä ja olin 7s.

1-Erä : olin startin jälkeen 6s. ajo kulki ihan hyvin ja sain ohitettua pari kuskia ja maalissa olin 4s, fiilikset ja odotukset olivat hyvät toiseen erään.

2-Erä: startti onnistui tosi nappiin ja ajoin kolmantena. Hyvän kaverin Verneri Aaltosen 9# kanssa käytiin kovaa kisaa ja Verkku hiilosti neljäntenä minun takana useamman kierroksen ajan kun tulimme peräkanaa radan alakurviin jossa oli tosi syvät urat, enkä saanut etupyörää osumaan spooriin, niin kaaduin ja jäin jumiin pyörän alle. Kesti tosi kauan ennen kuin pääsin pyörän alta pois. Lähdin sitten toiseksi viimeisenä uudelleen matkaan ja pystyinkin vielä ohittamaan monta kuskia ja olin maalissa 10s. Harmitti tosi paljon tuo kaatuminen, kun oli eka palkintopalli paikka mahdollinen ja iskä saikin erän jälkeen kerätä ajolaseja ja hanskoja ympäri varikkoa. Loputuloksissa olin totalin kuudes ja sain hien palkinnon ja fiiliskin on jo ihan hyvä. Nyt pitää sitten vaan lisää treenata spoorikurvia.

T: Miro
#100

image-12

Jätä kommentti