Urheilumanagerointi-koulutusilta 7.3.2013

Urheilumanagerointi-koulutusilta 7.3.2013

Jos on halukkaita osallistujia on niin mennään porukalla samalla autolla. Ilmoittautumiset suoraan Markon sähköpostiin mmmarko@live.com


Mitä on sponsorointi, markkinointiyhteistyö, tukeminen, managerointi? Kuka on manageri ja kuka voi olla manageri? Mitä manageri tekee? Millainen on hyvä manageri?

Muun muassa näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Suomen Urheilumanagerit ry:n järjestämässä Urheilumanagerointi-koulutusillassa. Koulutusillan tavoitteena on selkiyttää urheilumanageroinnin maailmaa urheilun eri toimijoille sekä opettaa managerin työn eri tehtäviä kuten varainhankintaa, julkisuuden hallintaa ja urheilijan kokonaisvaltaista tukemista.

Urheilumanagerointi-koulutusilta pidetään Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla torstaina 7.3.2013 klo 18.00 – 21.00.

Paikalle ovat tervetulleita niin urheilijat, valmentajat, seuratoimijat, manageriksi aikovat kuin nuorten urheilijoiden vanhemmat.

Koulutusilta liittyy laajempaan Suomen Urheilumanagerit ry:n järjestämään Manageroinnin aluekoulutuskiertueeseen, joka toteutetaan osittain opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Koulutus on osallistujille maksuton ja siitä vastaa Suomen johtavat urheilumanagerit.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 28.2.2013 mennessä.

Lisätietoja
Lisätietoja antaa Jukka Virtanen, Suomen Urheilumanagerit, puh. 0500 413 682.

Yhteistyössä:
kisakallioeslu

Jätä kommentti