TSMU:n nuoret kilpakuljettajat antoivat myrskyvaroituksen Virossa

TSMU:n nuoret kilpakuljettajat antoivat myrskyvaroituksen Virossa
6.3.2016 Virossa Adrenalin Arenalla järjestettyyn Kids cup.n viimeiseen osakilpailuun osallistui TSMU:n kuljettajista seuraavat kuljettajat:
#828 Kasimir Hindersson (65cc)
#460 Aaron Laine (65cc)
#357 Paavo Koivisto (65cc)
#184 Joakim Hindersson (85cc)
#223 Adam Holm (125cc)
Lisäksi Miro Varjosen oli tarkoitus ajaa kova tulos 85cc luokassa, mutta hänellä oli todella huonoa onnea matkassa ja hän loukkaantui lauantain harjoituksissa sen verran pahasti, että sunnuntain kilpailu oli jätettävä väliin.
65- luokassa kaikki TSMU:n pojat raivasivat tiensä A-finaaliin, mikä on jo sinänsä ko. kilpailussa kova suoritus.
Kasimirin Hinderssonin ajo kulki ja hän nappasi 1. erässä holet ja ajoi maaliin sijalla 2. Toinenkin erä oli Kasimirilta hyvä. Maaliviiva ylittyi neljäntenä ja hän oli totaalin 3.
Aaron Laine ajoi aika-ajot todella hienosti ja paikka A-finaalissa oli selvä. Erissä Aaronin ajo oli edelleen todella hyvää, mutta pienet kaatumiset sotkivat ja Aaron ajoi maaliin 1. erässä sijalla 13 ja 2. erässä sijalla 15.
Paavo Koiviston aika-ajot sujuivat myös hyvin, ja hän ylsi A-finaaliin. Hän otti molemmissa erissä hyvät lähdöt, ja Paavolle tyypillisellä varmalla suorittamisella hän oli ensimmäisen erän 8. ja toisen erän 10.
85- luokassa Joakim Hinderssonin ajo on niin ikään mennyt kauden aikana valtavilla harpauksilla eteenpäin, ja hän ajoi 1. erässä maaliin sijalla 10 ja 2. erässä sijalla 11.

125- luokassa TSMU:a edusti Adam Holm. Hänen ajonsa sujui hyvin ekassa erässä, pientä kaatumista lukuunottamatta. Sijoitus ensimmäisessä erässä oli 7. Toisessa erässä ajo luisti vauhdikkaasti ja hän ylitti maaliviivan kolmantena.

Koko Adrenalin Arena kids cupin lopulliset tulokset löytyvät osoitteesta http://www.mylaps.com/en/championships/126533

Jätä kommentti