TSMU MX-Leiri 2012

TSMU MX-Leiri 2012

 

 

TSMU järjesti menneenä viikonloppuna motocrossleirin Hangossa ja Lohjalla. Leirillä oli TSMU:n jäsenien lisäksi myös muutama innokas juniori Hangosta ja Lohjalta. Leiri alkoi lauantaina kohtuullisen kosteissa oloissa Hangon radalta. Sade ei kuitenkaan lannistanut leiriläisiä sillä rata oli aamulla hienossa kunnossa.
Päivä alkoi vapaa-ajolla minkä jälkeen leiriläiset jaettiin ryhmiin josta sitten siirryttin rasteille saamaan oppia motivoituneilta valmentajilta. Valmentajina viikonloppuna olivat: Aake Kotiranta, Joona Saari, Patrik Raittala, Olli-Pekka Hörkkö, Janne Metsämäki ja Ville-Tapani Hörkkö.
Lauantaina ajoa tuli noin 2,5 tuntia mikä kyllä näkyi leiriläisten ajossakin. Valmentajat kehuivatkin leiriläisiä huimasta kehittymisestä päivän aikana.

Sunnuntaiksi ryhmämme siirtyikin sitten Lohjan erittäin pehmeälle hiekkaradalle. Leiriläisiä odottikin Lohjalla upeaksi lähes lentokenttää muistuttavaksi baanaksi lanattu rata josta iso kiitos Losmk:n Kotirannan Aakelle.
Vapaa-ajon jälkeen olikin radalle jo mukavasti tullut pattia minkä jälkeen olikin hyvä aloittaa rastikoulutukset.
Oli todella hienoa seurata miten esimerkillisesti leirin nuorimmatkin kuljettajat ( 65cc ) ajoivat pehmeällä hiekalla pienillä pyörillään mutta niinhän se on että niissä olosuhteissa pitää treenata missä ajaa kilpaakin.
Rastien jälkeen otettiin startteja puomin takaa minkä jälkeen olikin aika jakaa leiri-diplomit kuljettajille. Lisäksi valmentajat palkitsivat leirin kehittyjän ja tsempparin.
Tsemppari-palkinnon sai oikeutetusti Aksel Ahlman #777  ja yhtä oikeutetusti kehittyjä-palkinnon sai Joonas Lång #121. Lisäksi valmentajat halusivat antaa kunniamaininnan Janne Koholle huikeasta oppimishalusta sekä siitä miten hän koko viikonlopun sisäisti opetettuja asioita ja kyllähän se myös näkyi vauhdissa:)
 
Sunnuntaina leiriläiset antoivat palautetta leiristä, valmentajista sekä leirijärjestelyistä.
Ruusuja leiri sai esim. Pienistä ryhmistä, ajomäärästä, palautteesta mitä valmentajat antoivat kuskeille henk.kohtaisesti ym.
Risuja tuli myös mutta niitä pitääkin tulla että olisi jotain parannettavaa tulevaisuudessa. Risuja oli esim: Ruokatauon pituus mikä olikin aika lyhyt, valmentajien äänenkäyttö. Monella rastilla olikin ongelma toisten lähellä olevien rastien aiheuttama melu ja vesisadekin aiheutti risuja mutta yritämme seuraavaan leiriin mennessä hoitaa asiat ”yläkertaan” paremmin;)
Toiveena leiriläisillä oli että tälläisiä samanlaisia leirejä olisi tulevaisuudessakin ja niitä kyllä tulee olemaan!!! 
 
Tässä oli tarinaa TSMU:n MX-Leiristä ja valokuvia laitetaan galleriaan kunhan ehditään ja jos jollain on omassa kamerassa hyviä leirikuvia voi niitä lähettää s.postilla Markolle  mmmarko@live .com
 
ISO KIITOS kaikille leiriläisille osallistumisesta, mahtaville valmentajille, Hanko Racing Teamille ja Lohjan Seudun Moottorikerholle!!! Tästä jatketaan kunhan kevät aurinko alkaa taas nousta.
 
-Hatsa-
 

Jätä kommentti