TSMU Motocross Valmennus 2014

TSMU Motocross Valmennus 2014

Keskiviikkona 19.3.2014 välittömästi vuosikokouksen jälkeen Tusmulassa!

Otamme taas askeleen kohti laadukasta kerhotoimintaa sillä SML:n valmennuspäällikkö Tomi Konttinen vieraili Tusmulassa pitämässä ”valmennuspaja” nimisen keskustelutilaisuuden missä paikalla oli kaikki TSMU:n valmentajat sekä varsinais-suomen alueelta muidenkin kerhojen edustajia. Tämän jälkeen valmentajat pitivät keskenään palaverin ja nyt jos koskaan on Teille jäsenille tarjolla todella sitoutunut ryhmä valmentajia joilla on valtava halu auttaa juuri Teitä harrastuksessanne eteenpäin!!!
TSMU järjestää ohjattua ajovalmennusta eri motocrossradoilla kesällä 2014. Valmentajina toimivat kerhomme kokeneemmat kuljettajat. Päävastuun motocrossvalmennuksesta jatkossa ottaa Ville-Tapani ”Viltsu” Hörkkö.

Ryhmät on jaettu seuraavasti:
– Aloittelevat 50-, 65- ja 85cc kuljettajat
– Kokeneemmat 65-, 85cc ja MXJ-kuskit jotka ajavat TSMU:n lisenssillä tulee olemaan kuten talvellakin, tasoryhmissä kokemuksen ja vauhdin mukaan. Tämä mahdollistaa laadukkaan valmennuksen kaikille.
– Harraste-, MXB- ja MXV-kuskit ovat oma ryhmä ja mikäli halukkuutta löytyy niin tähänkin ryhmään tehdään ns. tasoryhmät jotta valmennus on laadukkaanpaa kaikille osallistujille.
Joillekkin ryhmille tullaan järjestämään ohjattuja valmennuksia jopa kaksi kertaa viikossa joten edellytämme sitoutumista myös osallistujilta jotta tämä projekti saadaan vietyä maaliin kunnialla.

Valmennukseen pääsee mukaan vain saapumalla keskiviikkona Tusmulaan jossa asiasta tiedotetaan lisää.

Kerhovalmennuksen edelläkävijä…

TSMU ry

Lisää tietoa valmennuksesta ja siihen liittyvissä asioissa saat ottamalla yhteyttä TSMU:n valmennuspäällikköön Viltsuun
Puh: 0445060988 tai vthorkko@gmail.com

Jätä kommentti