TSMU Motocross-leiri Kokemäki 20.7.2013 – Raportti

TSMU Motocross-leiri Kokemäki 20.7.2013 – Raportti

TSMU ry järjesti motocrossleirin Kokemäen radalla lauantaina 20.7.2013.

Leirille valmentajina toimivat kerhomme kisakuskit Mikko Hinkkanen , Janne Metsämäki, Ville-Tapani Hörkkö, Patrik Raittala ja Olli-Pekka Hörkkö joille taas kerran ISO KIITOS loistavasti vedetystä valmennuksesta!

Leiriläisiä mukana oli 16 joista junioreita oli suurin osa.

Päivän aikana harjoiteltiin kurviajoa ja jarrutuksia erittäin vaativissa olosuhteissa sillä Kokemäenrata on hyvin pehmeä ja rataa ei oltu lanattu vaikka se olisi radan omistajan puolesta ollutkin mahdollista mutta me menimme sinne treenaamaan ja näin ollen saimme harjoitella hyvissä ja ennen kaikkea todellisissa olosuhteissa.

Viimeisenä rastina harjoiteltiin startteja ja starttipaikan tekemistä porukalla.
Startin yhteydessä ajettiin myös muutamia kieroksen vetoja.

Valmennuksen jälkeen valmentajat halusivat erikseen mainita kaksi kuskia jotka loistivat joukosta pöivän aikana.
Valmentajat valitsivat päivän kehittyjän ja tsempparin. Kehittyjäksi valittiin Rene Ståhl ja tsemppariksi Topias Rintala. Molempia kuskeja yhdisti vähäinen ajokokemus ja vaikka rata oli haastava ei kummaltakaan loppunut yritys kesken vaan nuoret jaksoivat yrittää koko päivän ja ottaa annetut ohjeet vastaan ja koittivat ajaa valmentajien ohjeiden mukaan!

Seuraava valmennus pidetään Raision ulkoradalla 31.7.2013 klo 16.00-20.00 minne ilmoittautuminen avautuu pian kerhomme sivuilla joten muistakaa ilmoittautua jos haluatte hyvää valmennusta!

Kiitos vielä osallistujille, valmentajille ja Kokemäen Mototeamille!

Hatsa

IMG_1823

Jätä kommentti