TSMU Kuljettaja haastattelu : Mäntäsälä Enduro

TSMU Kuljettaja haastattelu : Mäntäsälä Enduro

Tänään järjestettäviin Mäntsälän endurokilpailuihin on ilmoittautunut myös neljä TSMU:n jäsentä: Miska Vuori, Juha ”Julle” Saarni, Mikko Loponen ja Harri Loponen. TSMU onnistui saamaan kisapäivää edeltävänä iltana kiinni kaikki paitsi Harri Loposen. Kysyimme heiltä kaikilta Kolme Kiperää Kysymystä tulevaa kautta koskien.


1. Kauden alku on käsillä. Missä fiiliksissä ja tunnelmissa aloitat uuden kauden?

2. Miten olet tulevaan kauteen valmistautunut?

3. Millaiset tavoitteet olet asettanut alkavalle kaudelle? Onko tarkoituksenasi kilpailla aktiivisesti?

Miska Vuori

1. On ihan luottavainen olo. Pyörä tuntuu nyt hyvältä, ja sopiva ajotahtikin on alkanut löytyä.

2. Paljon on pyritty saamaan ajoa alle, ja viikkoon on yleensä mahtunut myös yksi pimeäajopäivä, Ajamisen lisäksi on tullut harrastettua mm. uintia ja sählyä.

3. Tavoitteena tälle kaudelle on nousta C-luokasta B:hen, ja ajaa ehjä kausi ilman loukkaantumisia tai keskeytyksiä. Tarkoituksena olisi osallistua sekä talvi- että kesäkisoihin.

Juha ”Julle” Saarni

1. Voittaa pitäisi kaikki, tietty. Tärkeintä olisi kuitenkin se, että sekä kuski että pyörä pysyisivät ehjänä koko kauden.

2. Treenattu on koko talvi ja perustekniikkaa on hiottu aika lailla. Marraskuussa haettiin uusi Husaberg TS-racingiltä, ja vaihto nelitahtisesta kaksitahtiseen on tuonut myös oman haasteensa harjoitteluun, sillä moottorin luonne on radikaalisti erilainen.

3. Kauden ehdoton tavoite on Päijänteen Ympäriajon suorittaminen onnistuneesti. Koko kauden lisenssi on myös hankittu, joten eiköhän ole todennäköistä että muihinkin kilpailuihin tullaan osallistumaan. Ainakin Gotland Grand National siintää tähtäimessä, sekä esimerkiksi erinäiset kansalliset kisat sekä cross country.

Mikko Loponen

1. Mäntsälään lähdetään hakemaan treeniä Päitsille kilpailutilanteesta ja kilpailuolosuhteista. Myöskin suurempi lumimäärä houkuttaa. Fiilikset on ihan hyvät. Pyörä on säädöissä ja tuntuu hyvältä.

2. Ajettu on paljon ja peruskuntoa on haettu sählyllä, hiihdolla ja kävelylenkeillä. Uimassakin olen käynyt.

3. Kauden päätavoite on Päijänteen ympäriajossa. Ennen päijännettä ajan vielä jonkun kilpailun. Päijänteen jälkeen tuleekin sitten kesä ja uudet kujeet…

TSMU toivottaa pojille onnea kilpailuihin!

Jätä kommentti