TSMU Extreme Areena avaa jälleen ovensa!

TSMU Extreme Areena avaa jälleen ovensa!

Raisiossa sijaitseva maailman ainoa, maanalle rakennettu offroadlajien harjoittelupaikka missä voi koko talven harrastaa kesäisissä olosuhteissa, avataan taas sateiden, pimeyden ja kylmien ilmojen saapuessa, kaikkien offroad-lajien harrastajien käyttöön 1.11.2014 kello 12.00.

Areenan rata on muutettu täysin syksyn aikana ja näin ollen rataprofiili on onnistuttu tekemään entistä paremmaksi palvelemaan eritasoisten kuljettajien tarpeita.
Areena rata on 400 metriä pitkä, pitävälle savelle tehty supercross-tyylinen rata missä on ”pöytiä, tuplia, triploja, pattisuora, hidasteita vauhtia ym”, jokaiselle siis jotakin.

” Rata palvelee muutosten johdosta kaiken tasoisia kuljettajia paremmin kuin edeltävä rata sillä nyt saimme tehtyä radasta haastavamman nopeille kuskeille tuomalla hyppyreitä (mm. triplat) lähemmäs kurvia jolloin kaasulle on päästävä heti jotta hypyt onnistuvat, kuitenkin siten että harrastelijoilla ja junioreilla on mahdollisuus turvallisesti tuplata hyppyreitä ja hyppimällä pöytiä, saimme tehtyä lisäksi radalle enemmän tasaisia ja suoria kohtia joissa harrastajat ja juniorit voivat myös ”säästellä” voimiaan nopeampien kuljettajien hyppiessä pitempiä hyppyjä.
Testailimme rataa viikon eritasoisten kuljettajien kanssa ja samalla teimme pieniä muutoksia ja nyt palaute käyttäjiltä on ollut pelkästään positiivista ”
-Toteavat radan suunnittelusta vastaavat Janne Metsämäki ja Ville-Tapani Hörkkö-

Tampere supercrossiin osallistuvien kuljettajien harjoitukset extreme areenalla

Vuosi sitten järjestettiin areenalla supercrossiin osallistuville kuljettajille ns. VIP-harjoitukset jolloin oli käytössä myös ajanotto ja palaute järjestäjälle oli hyvä joten taas on mahdollista tulla harjoittelemaan supercrossia areenalle ennen kilpailua.

Supercrossiin osallistuville kuljettajille järjestetään perjantaina 14.11.2014 kello 17.00-21.00 ja lauantaina 15.11.2014 kello 9.00-12.00 oma harjoitteluaika jolloin areenalla on käytössä myös AMB-ajanotto järjestelmä, hintaan 30e (sis. ratamaksut kahdelta päivältä ja ajanoton) tai 20e/päivä, lisäksi viikonlopun nopeimman kierrosajan ajanut kuljettaja palkitaan extreme areenan lahjakortilla.

Areenan pihalla on mahdollista yöpyä autossa / vaunussa ja sähköä on saatavilla. Saunaan ja suihkuun pääsee TSMU:n kerhotiloissa veloituksetta.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen ennakkoon harri.riitamo@gmail.com viimeistään 8.11.2014

Areenalle kertamaksulla ajamaan viikonloppuisin tai ympäri vuoden vuosiluvalla

Areena on avoinna jatkossa lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12.00-17.00 kertamaksulla ajaville. Tarjoamme myös mahdollisuutta ostaa areenalle vuosiluvan joka oikeuttaa käyttämään areenaa lähes 24/7/365, vuosiluvan haltijan tulee olla TSMU.n jäsen.
Lisää tietoa areenan toiminnasta, säännöistä sekä kalenterin löydät osoitteista http://www.tsmu.fi/ajopaikat/extreme-areena

TSMU tiedotus

Jätä kommentti