TSMU 2v

TSMU 2v

TSMU 2-vuotis juhlat 7.12.2013

Kuviin linkki löytyy artikkelin alhaalta! Kuvat (c) Laura Haaksiluoto

TSMU:laiset juhlivat lauantaina 7.12.2013 kaksivuotista taivalta palkintojenjaon ja joulujuhlan merkeissä.
Juhlat alkoivat kello 17.00 Raision keilailukeskuksesta minne saapui 64 kerholaista keilaamaan.
Kaatokunigas tittelin saivat vuonna 2013, aikuistensarjassa Jussi Kronström ja nuorten kilpailun voitti Juuso Korsimo.

18.30 alkoi siirtyminen kerhotila Tusmulaan minne myös saapui jäseniä jotka eivät olleet keilaamassa.
Ruokaa oli varattu reilusti sillä noin 85 nälkäistä vierasta saivatkin nauttia kyseistä iltaa varten rakennetussa ruokailutilassa uunituoretta ja lämmintä sikaa Renen leikkaamana, kermaperunoita, salaatteja ja muita lisukkeita.
Ruokailun jälkeen alkoi palkintojenjako ja niitä taas tuttuun tapaan oli paljon.

Illan aikana jaettiin seuraavia palkintoja:

Hinauspalvelu Oili Jalosen sänkicross mistä Olli-Pekka Hörkkö otti itselleen vuodeksi 2014 kotiin komean kiertopalkinnon ja kuten asiaan kuuluu niin Hörkkö saunotti ”poikaa” Tusmulan saunassa oikein huolella.
Sarjassa palkittiin avoimen ja juniori luokan 3 parasta pokaalein ja kaikki sarjaa ajaneet junnut mitallein.

Sarjacrossissa palkittiin kaiken neljän luokan kolme parasta sekä eniten holeshotteja ottaneet kuskit.

Säkylän kuntoenduroon osallistuneet juniorit Miro Åkerblom ja Aksel Ahlman palkittiin kannustepalkinnoilla pokaali ja kuvakirja missä oli kuvia tapahtumasta mitkä Vuoren Miska ja Laura olivat hankkineet.

Seuraavana vuorossa oli TSMU:n valmentajat jotka olivat kauden aikana tehneet loistaavaa työtä muiden kerholaisten eteen ja auttaneet heitä eteenpäin.
Samaan kyytiin jaettiin kahdelle kovan työn vuoden aikana tehneille henkilöille tunnustukset ja nämä henkilöt olivat ketkäs muutkaan kuin Hannu Saarento ja Marko Loponen.

Renja ja Pauliina palkittiin BJ-Teamin hankkiman lahjakortin myötä Honkajoen leirin ruokailujen järjestämisestä sillä noin 100 ihmisen vatsojen pitäminen täynnä koko viikonlopun on haastava homma ja he onnistuivat kyllä valtavan hienosti tässä asiassa.

Myös TSMU:n nopein tyttö eli Iida #228 sai muiston kaudesta mikä oli tietenkin hänen idolinsa Harri Kullaksen lahjoittama t-paita nimikirjoituksella ja hopeinen lautanen.

Kiertopalkinnot jaettiin seuraaville kerholaisille:

Vuoden 2013 MX65-kuljettaja oli Aksel Ahlman
Vuoden 2013 MX85-kuljettaja oli Lauri Kronström
Vuoden 2013 MXJ-kuljettaja oli Saku Karlström
Vuoden 2013 MX-kuljettaja oli Patrik Raittala
Vuoden harrastajan tittelin sai Marko Forsman
Vuoden endurokuljettajaksi valittiin Miska Vuori
Vuoden kerholainen on Pasi Jalonen.
Kiertopalkinto pokaalien lisäksi jaettiin Herlingssin etunumerokilpiä, Harri Kullaksen ajopaita ja t-paita, Molitorin lahjakortteja, M-racing ajohousut, Pirellin renkaita, Samuli Aron ajopaita, Monster tuotteita ym. joten kova yritys ja hyvät suoritukset tuli varmasti palkittua!
Onnea vielä kaille kiertopalkinnon saaneille!
Kiitos kaikille kieropalkintojen lahjoittajille!

Arpajaiset

Palkintojenjaon jälkeen alkoivat arpajaiset missä oli todella rahanarvoisia palkintoja esim. lahjakortteja oli valtava määrä mm. Biketeam Raisio lahjoitti BMW-moottoripyörän viikonlopuksi veloituksetta vuokralle, katsastus-, auton pesu ja vahaus-lahjakortteja, vuosilupia motocrossin ja enduron harrastamiseen, Kullaksen ajopaita, Herlingsin numerokilpi, ajolaseja, vaatteita, rattikelkka ja vaikka mitä joten ISO KIITOS kaikille yrityksille jotka osallistuivat arpajaisiimme!

Mukana arpajaisissa ja palkintojen jaossa:
laitila indybiketeam rjfmotorsport_logo_tusmu wp storm_logo_12 (1)motonet_logoheader3kuva

Kun palkinnot oli jaettu ja arvat arvottu oli saunan ja illan vieton aika. Juttuja ja naurua riitti kunnes ensimmäinen taksi tuli pihaan ja vei ensimmäisen autollisen Turun keskustaan ja minnekkäs muualle kuin club Vegasiin eli Tusmulaisten viralliseen jatkopaikkaan. Vegasissa TSMU oli vahvasti edustettuna ainakin 35 hengen ryhmällä 😀
Iltaa oli viettämässä kanssamme myös Mauno Hermunen ja Ludde Söderberg jotka olivat tulleet pääkaupunkiseudulta asti ottamaan mallia miten Turun seudulla juhlitaan bensiinin käryssä ilman mopoja 😉

Alla vielä allekirjoittaneen ”puhe” vuosijuhlasta:

Ja kuten juhlassa kerrottiin vuoden 2014 TSMU:n järjestämästä matkasta niin tarkkailkaa sähköpostianne tällä viikolla.

Kiitos kaikille mukana olleille sillä itse ainakin nautin illasta todella ja uskon että Teillekkin jäi illasta hyvä mieli ja paljon muisteltavaa.

Hatsa

Puheenjohtaja Harri Riitamon puhe

Tervetuloa TSMU:n kaksivuotis juhliin, palkintojenjakoon ja pikkujoulujuhlaan.

TSMU:lla eli Tusmulla on takana kaksi huikeaa vuotta moottoriurheilun parissa Turun alueella ja lisää niitä on varmasti edessä. Muistan kun kerhon perustamisen jälkeen istuttiin Kiinteistöässän toimistossa kokouksessa ja mietittiin että ketäköhän mahtaisi liittyä tusmuun jotta saataisiin 30 jäsentä täyteen ja että kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus ottaa lisenssi tusmusta, nyt tänään meitä on uskomattomat 323 jäsentä mikä onkin aivan valtava määrä. Kaikki TSMU:n jäsenet toimivat harrastamiemme lajien parissa tälläkin hetkellä ja ovat toiminnassa mukana joka hetki.
Vuosi sitten täällä 1-vuotis juhlassa olimme ylpeitä talkoilla rakennetusta enduropolusta ja motocrossradasta Raision Palovuoressa sekä tästä upeasta kerhotilasta Tusmulasta mistä toki voimme edelleenkin olla ylpeitä ja kuuluukin olla.
Vuosi 2013 ei myöskään tule meiltä koskaan unohtumaan sillä talvella rakennettiin ja rahoitettiin kerholaisten toimesta meidän maanalainen luola extreme areena eli tuttavallisemmin ”tunneli”. Tunnelin rakentaminen on tähän asti tehty vain ja ainoastaan ja tullaan jatkossakin rakentamaan sekä kehittämään talkoo voimin, mitä meiltä on löytynyt aina hyvin.
Keväällä pidettiin motocrossleiri Hangossa, sen jälkeen ajettiin Molitor-CC minkä Saarennon Hannu ja Kootan Janne hoitivat hienosti ja tästä sarjasta on palkinnot jaettu ja saunailta pidetty. Sarjacrossit kuuluivat myös kesän ohjelmaan valmennuksineen mm. Kokemäellä ja Raisiossa ja syksyllä ajettiin kolmena iltana sänkicrossia. Kauden loputtua pidettiin onnistunut leiri Honkajoella missä valmennettiin valmentajia ja kerholaisia motocrossissa, endurossa ja supermotossa. Leirillä oli lähes 100 ihmistä joista kuljettajia oli lähes 70.
Joulukuu alkoi osaltamme enemmän kuin loistavasti sillä saimme Oripään huikean hienon enduropolun lupa-asiat kuntoon minkä johdosta 1.12.2013 Oripään kunnanjohtaja Marja Tuohimaa avasi polun luvalliseen harjoittelukäyttöömme. Oripään polku sopii kaikille motocrossia ja enduro harrastaville tasosta riippumatta ja lisäksi se on käytössä ympäri vuoden hyvän maa-aineksen takia. Tästä onnistumisesta vastasivat Hannu Saarento, Jyrki Nurmi, Juha Röppänen ja Janne Koota jotka asiaa hoitivat.
Harrastajien määrän kasvu on ollut huikeaa kuluneen kahden vuoden aikana ja on ollut todella hienoa seurata kun alueemme harjoittelupaikkoihin tulee kerta toisensa jälkeen uusia junioreita ja aikuisia harrastajia hymyssä suin. Määrien kasvuun vaikuttaa harrastuspaikkojen olemassaolo ja lisääntyminen viime vuosina sekä myös Teidän kerholaisten aktiivisuus tällä alueella.
TSMU:n lisenssikuskit, jokainen omassa lajissaan yltivät huippusuorituksiin kesän aikana ja edustivat jokainen ylpeänä mutta nöyränä TSMU:ta. Kaudelle 2014 lisenssikuljettajien määrä tulee nousemaan joka lajissa mikä onkin todella hienoa. Jatkossa TSMU tulee tukemaan kerhomme edustajia enemmän mutta niistä tiedoitamme myöhemmin.
Meidän yhdessä tekemiä asioita ja niistä kertominen veisi koko illan mutta uskon että jokainen Teistä tietää mitä kaikkea olemme saaneet aikaiseksi kahden kuluneen vuoden aikana niin keskustellaan ja muistellaan niitä asioita tämän illan aikana ja huomenna aletaan keksimään uusia ideoita tulevaisuutta varten.

Kiitos Teille kaikille kuluneesta vuodesta ja tsemppiä vuodelle 2014!

Kuvia TSMU 2v-juhlista

Laura nappaili kuvia juhlista, kuvia voit katsoa täältä :
http://lh.kuvat.fi/kuvat/motors/TSMU2v/
Kuvat (c) Laura Haaksiluoto

Turun Seudun Moottoriurheilijoiden menossa mukana :

raision-kaupunki

hakulanpuu-smallbj-team-smallsarvo-small

ilmastointi-small nordkalk isover

puulevy-small niitunkone-small haaranen-small

ikkuna-small palovuorenkivi

kt-asennuspalvelu ktk-small englund-small ramirent

virtanen-small ailon-mini

neste-vesilaitoksentie ci

molitor alankoforsman

biketeam front_logo
mainosnerg pizzaline
martinhovi


Jätä kommentti