TLD + IF-tapahtuma Tusmulassa 19.11. /// Hernekeittoa Torstaina /// TSMU Vuosibileet infoa

TLD + IF-tapahtuma Tusmulassa 19.11. /// Hernekeittoa Torstaina /// TSMU Vuosibileet infoa

Moro,

Tätä tapahtumaa ei kannata missata!
Ensi maanantaina (19.11.) klo 17.00 alkaen järjestetään Tusmulassa tapahtuma jossa Molitor Oy esittelee Troy Lee Designin uusimmat ja hienoimmat enduro/motocross varusteet, sekä Odin tupit & Utopian lasit! Paikan päällä erikoistarjouksia tuotteista! (Tapahtuman kesto n. 30min)

Sekä maanantaina Troy Lee Designin tapahtuman jälkeen IF-vakuutusyhtiön edustaja tulee kertomaan HUIPPU EDULLISISTA vakuutuksista! Kannattaa tulla paikan päälle, saat rahanarvoista tietoa! (Tapahtuman kesto n. 60min)

TSMU Vuosibileet 2012 1.12.2012
Raision keilahallista on varattu 16 rataa elikkä sinne mahtuu 48 keilaajaa! Keilauksen aikataulu on 15.30-17.00 jonka jälkeen siirrytään tusmulaan juhlimaan.
Keilaukseen & bileisiin ilmoittautuminen tapahtuu täältä :
http://www.tsmu.fi/tsmu-vuosibileet-2012-1-12-2012

Juhlalipun hinta on 10euroa! (Sisältää keilauksen halukkaille, ruokailun tusmulassa, saunan sekä juomat!) Palkintojen jakoon voivat osallistua ei-jäsenet ilmaiseksi mutta mikäli he haluavat viettää iltaa tusmulassa niin ei jäseniltä juhlalipun hinta on 15euroa.

Hernekeitto Torstai Tusmulassa
Saarennon Hannu toimii kokkina ja valmistaa herkullisen lounaan Tusmulassa aina torstaisin klo 11-13.00 välisenä aikana. Ruokana on hernekeittoa ja jälkiruuaksi pannukakkua! Lounaan hinta on vain 5 euroa ja tuotto menee kerhon kassaan! Hintaan tietenkin kuuluu myös leipä, mehu ja kahvi. Ruokailuun saa tulla kaikki halukkaat! Ota kaverisi mukaan! Tervetuloa! 🙂

Terveisin,
Marko

Yksi kommentti

  1. tsmu

    Kävin tänään Tusmulassa maistamassa hannun keittiön valmistamia herkkuja ja menen kyllä viikon päästäkin sillä ruoka ja ennen kaikkea seura missä sai syödä oli ihan loistavaa:)
    Nähdään tulevina torstaina hyvän ruuan ja seuran merkeissä Tusmulassa!
    -Hatsa-

Jätä kommentti