Täysi reeni päällä kohti Kiteetä!

Kiteen legendaarinen CC-kisa ajetaan 6.10. Lusmut on reenannu tiukalla kurilla ja ruoka(juoma)valiolla kohti kisaa jo kauan. Kesän muut CC-kisat ollaan jätetty täydellisen keskittymisen ja reenin vuoksi väliin. Se on kaikki tai mitään!

Nyt jos koskaan lunastetaan koko kesän jatkuneet puheet menestyksestä! Nähtäväksi jää pystyykö Hinkkanen yhtä surkeaan starttiin kuin Panssarissa? Vetääkö Bubba Forsman ittensä ekalla kierroksella taas pakettiin? Viime vuonna Röppänen Sr. oli kisan jäkeen kuin tykistökeskityksen jäljiltä, onnistuuko revanssi Kiteestä vai tuleeko maaliin tänäkin vuonna tankin yliajama repaleinen ja savuava sotamies? Ylläättääkö paluumuuttaja Varis koko porukan nopeudellaan. Vai tuleeko taas mystisiä poisjääntejä?

Sitä kirkkainta lähdetään tavoittelemaan ja Kiteen ollessa kyseessä, todennäköisesti sitä jossakin muodossa myös saadaan.

3 kommenttia

 1. tsmu

  HANAA LUSMUT:)
  -Hatsa-

 2. Marko

  Missäköhän lusmut ovat olleet kun ei ole sarjacrosseissa näkynyt, menee hienot palkinnot sivu suun!

 3. Mikko

  No ku ei lusmut oo millään meinannu keretä sarjoihin. Tai onhan siellä joku erä sentään ajettu. Sitä se keskittyminen teettää, on vaan riskillä panostettava johonkin… On niin pienet marginaalit!!!

Jätä kommentti