Tässä jutussa tietoa kaikille joten nyt ainakin kaikkien kannattaa lukea:)

Tässä jutussa tietoa kaikille joten nyt ainakin kaikkien kannattaa lukea:)

Tässä TSMU:n tiedotteessa on paaaaaaljon erittäin tärkeitä asioita joten kaikkien tasapuolisesti kannattaa lukea tämä artikkeli ja ihan loppuun asti!

Tampereen Supercross 7.11.2015

Muistakaa että jokaisella Teillä Tusmulaisella, talkoolaisella sekä Teidän kavereillanne on mahdollisuus lähteä joko linja-autolla Tampereelle tai tulla omalla kyydillä mutta edullisen lipun voi kauttamme tilata ja lisää tietoa löytyy linkistä: http://www.tsmu.fi/tampere-supercross-linja-autoon-ilmoittautuminen

Linja-auto lähtee Tusmulan edestä ( Salvumiehenkatu 4 / Turku ) lauantaina 7.11.2015 kello 11.30 ja takaisin lähdetään kun viimeinen finaali on Tampereella ajettu.

TSMU:n valmennusta talvella 2015-2016 koskeva kokous tiistaina 27.10.2015 Tusmulassa

Edellisessä MX-jaoston kokouksessa päätettiin että TSMU extreme areenalla järjestetään valmennusta junioreille joten tämä asia koskee aivan kaikkia junioreita. ryhmät tullaan jakamaan ajokokemuksen mukaan joten varmasti jokaiselle juniorille löytyy sopiva omaa tasoa vastaava ryhmä.

Kokous asiasta pidetään Tusmulassa siis tiistaina 27.10.2015 kello 19.00–> ja silloin sovitaan valmennuksen ”pelisäännöt” ja ennen kaikkea on todella ensisijaisen tärkeää tietää ketkä haluavat olla mukana tässä toiminnassa. Kustannukset pyritään tietenkin minimoimaan että se ei olisi kenellekkään esteenä osallistua. Mikäli et millään pääse mutta olet halukas osallistumaan niin ilmoita asiasta joko Kimille 0400922686 tai Antille 0440771111

TSMU:n PIKKUJOULUT 28.11.2015

TSMU:n pikkujoulut ja palkintojenjako gaala on poikkeuksellisesti tänä vuonna laivalla ja matka on saaristoristeily eli aamulla lähdetää ja illalla jo tullaan takaisin. Paikkoja on varattu 50 joten kun ilmoittautuminen aukeaa aivan hetken kuluttua niin olkaa valppaana että pääsette matkalle mukaan. Matkan hinta on taaskin edullinen eli siitä homma ei jää kiinni kenellekään:) Jokatapauksessa laittakaa päivä kalenteriinne heti muistiin!

Ratamaksukuittien viimeinen mahdollinen palautus!!!

Ratamaksuista saatuja kuitteja otetaan Tusmulassa ( Salvumiehenkatu 4 / Turku ) vastaan vielä yhden ja ainoan kerran eli ensiviikon tiistaina 27.10.2015 kello 17.00-19.00 tähän muistuksena että jos lunastat areenan vuosimaksun ennen tiistaita saat myös sen kuitin tähän 2015 vuoden avustushakemukseen.

Harri Kullaksen valmennus perjantaina 30.10.2015 TSMU extreme areenalla

Vielä olisi pari paikkaa jäljellä joten vaikka et aja TSMU:n lisenssillä niin voit ilmoittautua valmennukseen soittamalla Hatsalle 0500781802 ja päästä tähän harvinaiseen valmennukseen sillä näitä ”settejä” ei kauhean usein ole tarjolla!

Mikäli on halukkaita kuskeja niin Harri voisi valmentaa myös lauantaina??? Laittakaas tekstaria Hatsalle jos kiinnostaa eli numero oli ja on 0500781802

OJ-sänkicross

OJ-sänkicrossia on ajettu syksyn aikana tiiviisti ja nyt keli on sellainen että sunnuntaina ei ajeta koska pellot ovat aivan liian märkiä. Katsotaan vielä alkavalla viikolla että onko sarjaa mahdollista jatkaa vai ei……

 

Jätä kommentti