Tarvitsetko korjaus-, säilytys- tai huoltopaikkaa?

Tarvitsetko korjaus-, säilytys- tai huoltopaikkaa?

Turun Seudun Moottoriurheilijoiden tiloissa Salvumiehenkadulla sekin on mahdollista ja kaikille löytyy varmasti hyvä vaihtoehto! Moni meistä huoltaa pyöränsa pihalla ja säilyttää sitä autossa, pihavarastossa tai jossain muualla mutta ihan turhaan sillä nämä ongelmat ovat pois kun lukee alla olevat mahdollisuudet mitkä TSMU tarjoaa Sinulle:)

Tiloissamme on hälyttimet, valvontakamerat ja siellä on lämmin joten pyöräsi on varmasti turvassa. Tusmulasta on matkaa Raision ulkoradalle ja extreme areenalle vain 5 minuuttia ja aivan vieressä sijaitsevat varaosaliikkeistä Motonet ja Storm!!!

1. Talvisäilytys, Hinta 150e/talvikausi

Sinulla on myös lisäksi mahdollisuus tehdä huoltoa pyörääsi kun tuot tai viet sen pois ja jopa siinä välissäkin tarvittaessa.

2. Tallipaikka pyörälle tms. Hinta 60e/kk

Sinulla on mahdollisuus pestä, huoltaa, korjata ja säilyttää pyörääsi tms. Tusmulassa. Lisäksi käytössäsi on varasto minne saa viedä tavaraa,       pesuhalli, pyykkikoneet ja työkalut. huoltotila on erikseen lukitussa tilassa minne on avain vain niillä kenen pyörät ovat siellä.

3. Huoltosopimus. Hinta 20e/kk

Huoltosopimus sisältää pesuhallin, pyykkikoneiden ja työkalujen käytön jolloin ei tarvitse pestä kuraisia pyöriä ja varusteita kotona.

 

Yhteydenotot:

Hannu Saarento 0400525530

Jätä kommentti