Storm Pro-Shop

Storm Pro-Shop

Storm Pro-Shop on Stormin vastaus moottoriurheilua tosissaan harrastavien sponsorointiin. Mikäli ajat kilpaa vuosilisenssillä, oli lajisi Enduro, motocross tai RoadRacing, voit hakea Storm Pro-Shop asiakkaaksi.
Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat asiakasnumeron Pro-Shopiimme. Pro-Shopissa voit ostaa sponsoroidulla hinnalla varaosia ja tarvikkeita kisakalustoosi sekä omat kilpavarusteesi. Alennus Pro-Shop tuotteissa vaihtelee tavallisesti 15-20% välillä. Pro-Shop asiakkaana voit asioida myös myymälässä, kunhan varaudut todistamaan henkilöllisyytesi oston yhteydessä.
Pro-Shop asiakkuus on kilpaurheilijan henkilökohtainen asiakkuus. Pro-Shopin toiminta-ajatus on sponsoroida tuotealennuksin kilpaurheilijoita, jotka panostavat taloudellisesti merkittäviä summia harrastukseensa. Pro-Shopista ei ole tarkoitus ostaa tuotteita kavereille tai jälleenmyyntiin. Tällaisista rikkeistä katkaisemme asiakkuuden välittömästi.Normaalisti asiakkuus on voimassa vuoden loppuun, mikäli sitä ei keskeytetä.
Sinulla on oikeus ostaa varaosia / tarvikkeita normaalisti vain yhteen kulkupeliin /vuosi. Mainitse hakemuksessasi, mikäli kalustoosi kuuluu useampi pyörä.
Storm Motor varaa kuitenkin oikeuden katkaista Pro-Shop asiakkuus millä tahansa ajankohdalla, ilman erillistä perustetta.

Hae Pro-Shop asiakkaaksi täyttämällä tämä hakemus ja lähettämällä se osoitteeseen webmaster(a)storm-motor.fi Liitä hakemukseen kuva / kopio vuosilisenssistäsi.

Jätä kommentti