SM-kauden avausviikonloppu Vantaalla

SM-kauden avausviikonloppu Vantaalla

MX1:n SM-avaus ajettiin Vantaan Lavangossa sunnuntaina. Lisäksi viikonloppuna ajettiin myös mx65, mx c/b, mx125, SV-SM ja mxj-suomencup luokat.

 

Lauantaina ajettiin MX c/b sekä MX125-luokat. Luokassa MX c/b ajoi TSMU:n kuljettajista Lassi Malin sekä Oskar Siren. Pojat olivat 1.erässä Lassi 22 ja Oskar 25. 2.erässä Lassi oli hienosti 7. ja Oskar 25. Pojat olivat myös ensimmäiset kuljettajat jotka ajoivat hienoilla TSMU:n paidoilla:)

MX125-luokassa lauantaina ajoivat Nikot Nyman ja Soini. Soinin Niko oli 1.erässä 41. ja Nyman ei ajanut 1. erää ollenkaan heitettyään voltit aika-ajoissa. Soini paransi sijoitustaan toisessa erässä ollen maalissa 38 ja Nyman yritti ajaa Buranan voimalla mutta joutui kuitenkin keskeyttämään kilpailun.

Sunnuntain ajettiin MX65, MXJ ja MX1-luokat. MX65 luokkaan osallistui Jesse Tapanila, Lauri Kronström ja Aksel Ahlman. Åkerblommin Miron kilpauran aloitusta häiritsi vesirokko minkä johdosta Miro ei osallistunut kilpailuun:( Jesse oli 6., Lauri 16. ja ensimmäistä kisaansa ajava Aksel oli maalissa 25.

MX1-luokan kilpailuun TSMU:sta osallistui  V-T ”Viltsu” Hörkkö ja Patrik ”Riku” Raittala. Riku oli aika-ajossa oman ryhmän 22. jonka vuoksi paikkaa kipailuun piti hakea karsintaerästä. Huonon startin johdosta oli Riku maalissa vasta 16. mikä ei oikeuttanut erään pääsemistä.

Viltsulla pävä alkoi huonosti sillä jo aika-ajossa heitetyn voltin seurauksena tuli olkapäähän sen verran kipeää ettei Viltsu ajanut karsintaerää ollenkaan.