seura

TSMU

Turun Seudun Moottoriurheilijat on loppuvuodesta 2011 perustettu moottoriseura, jossa on jäseniä noin 300. TSMU on keskittynyt enduron ja motocrossin harrastamiseen, sekä kilpaurheiluun. Toki muidenkin lajien (kuten RR ja supermoto) harrastajia jäsenistössä on. Harrastajia palvellaan järjestämällä mm. tapahtumia sekä ajopaikkoja, kilpakuskeja pyritään auttamaan TSMU Racing Teamin muodossa.

”Tusmula”

TSMU:n jäsenistöllä on käytössään kerhotilat. Sosiaalitiloista löytyvät sauna- ja pesutilat sekä oleskelutila. Jäsenten on mahdollista vuokrata ajokalustolle säilytys- ja huoltotila, jonka hinta on 60€/pyörä/kk. Vaihtoehtoisesti on mahdollista tehdä huolto- ja pesusopimus jos säilytykselle ole tarvetta, tällöin kustannus on 20€/kk. Katupyörille on mahdollisuus ostaa talvisäilytyspaikka 150€/talvi. Talvisäilytyksessä ei vaadita kerhon jäsenyyttä. Tusmulasta löytyy myös koeajomopoja perheen pienimmille.
Kerhotilan vuokraamisesta, säilytys- ja huoltotilan käyttömaksusta ota yhteys Hannu Saarentoon. saarento.hannu@gmail.com
[/imagetab]
[/imagetab]
[/imagetab]

 

Jäseneksi

Mikäli haluat liittyä jäseneksi klikkaa tätä linkkiä.