Sänkicrossia! AMB:n kierroslaskennalle 16.9.2013

Sänkicrossia! AMB:n kierroslaskennalle 16.9.2013

Sänkicrossit siirretään keskiviikkoon 18.9. koska pelto on tällä hetkellä liian kuiva joten turvallisuus syistä siirretään tapahtuma myöhäsemmäksi että pelto hiukan kastuisi.

TSMU järjestää tänä syksynä jo kolmannen sänkicross kuntoiluajon maanantaina **18.9.2013. Sänkicross ei ole kilpailu, vaan kestävyysajo missä lasketaan ajetut kierrokset kahdelta tunnilta. Kuntoilemaan ovat kaikki tervetulleita jotka omaavat motocross- tai enduropyörän, varusteet sekä ennen kaikkea positiivisen asenteen!

Tällä kertaa ajetaan lähellä Rymättylän Röölää. Paikalle löytää opasteiden avulla tai syöttämällä navigaattoriin osoitteen Maanpääntie. Linkki google mapsiin.

Tällä kertaa pelto missä ajamme on edellisiin sänkicrosseihin verrattuna erilainen sillä nyt radalla on myös korkeuseroja ja pari luonnon muokkaamaa hyppyriä.

Kierroslaskenta tapahtuu taas AMB-bondereilla jotka viime ajon jälkeen saivat positiivista palautetta. Ja kuten viimeksikin on mekaanikoilla mahdollisuus näin ollen seurata kuljettajan kierroksia ja aikoja näytöltä reaaliajassa. Näyttömonitori on sijoitettu Hinauspalvelu Oili Jalosen hinurin päälle!

Tällä kertaa lapsille on aivan oma rata isoa rataa vastapäätä tien toisella puolella mikä huomattavasti nopeampi ja pitempi kuin aikaisemmin. Pysäköinti kuitenkin samalla paikalla kuin isoilla kuskeilla.

TSMU tuo paikalle taas perinteisen Racing-puffetin josta voi ostaa makkaraa, kahvia , limua ja makeisia!

Aikataulu:

Ilmoittautuminen 16.00-17.40

Kuljettajajokous ratavarikolla 17.45

Tutustumiskierros 17.50

Lähtö makuulta n.18.00

Ajoaika päättyy n. 20.00

Sänkicrossin osallistumismaksu:

Sisältää aikuiskuljettajille kahvin ja makkaran ja juniori kuskeille limun ja makkaran.

TSMU:n jäsenet 15e

EI jäsenet 20e

Osallistumismaksu sisältää AMB-kierroslaskennan.

Muistathan että ajamalla Sänkicrossissa olet myös mukana TSMU EXTREME AREENAN lahjakortin arvonnassa mikä arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken!

Sateen sattuessa ajankohtaa siirretään!

Tervetuloa mukaan!

Yksi kommentti

  1. Ja kuten aikaisemminkin, ajavat 50,65 ja aloittelijat lapsille tehtyä rataa ilmaiseksi!
    Lasten rata siis suurempi kuin Aurassa ja näin ollen myös nopeampi;-)
    Hatsa

Jätä kommentti