Raision MX-Radan avajaiset!

Raision mx-radalla vietettiin virallisia avajaisia sunnuntaina. Paikalla oli mm. Raision kaupunginjohtaja Ari Korhonen. Korhonen piti puheen ennen radan avausta missä hän monesti painotti aidon talkootyön tärkeyttä! Jokainen tähän rataprojektiin pienelläkin panoksellaan osallistunut voi olla ylpeä siitä että kyseinen rata saatiin raisioon nimenomaan talkoiden ja kovan tahdon voimalla:)

Kuljettajia oli mukavasti paikan päällä ja yhtään negatiivista palautetta ei radasta tullut. Rataahan rakennetaan/kehitetään edelleenkin. Kommentteja radasta sekä hyviä kehitys ehdotuksia voi laittaa uunituoreelle TSMU:n foorumille.

Rata on tulevaisuudessa auki tiistai ja torstai klo 16.00-20.00 ja lauantaina klo 10.00-15.00. Mikäli rata on säiden takia siinä kunnossa että siellä ei voi ajaa tullaan asiasta ilmoittamaan tietysti raisionmoottrirata.fi sivuilla sekä TSMU:n sivuilla uutisissa joten seuratkaa ilmoittelua sivuiltamme.

Lisäksi radalla tullaan ajamaan TSMU:n jäsentenvälisiä sarjacrosseja. Vain olemalla kerhomme jäsen on sinulla oikeus osallistua sarjacrosseihin.

Jätä kommentti