Päijänne 2013 – Ohi on! Tulokset, kuvia sekä muuta mukavaa!

Päijänne 2013 – Ohi on! Tulokset, kuvia sekä muuta mukavaa!

Ohi on ja hyvin meni!

Suurimmat huollot pyöriin tehtiin kun asennettiin ja irrotettiin lamppuja, ketjuja ei tarvinnut muuta kuin rasvata ja renkaita ei tarvinnut vaihtaa. Oli niin hieno kelikin että ilmanputsaritkin pysyi puhtaana. Katteetkin pysyivät ehjänä. Elikkä aika onnistunut reissu. Kylmää kyytiä oli kun pojat ajeli semmosta 40km siirtymää about -10°C kylmyydessä. Ja Mikon kestävyyttä koiteltiin kun huonosti kiinnitetystä tankin tiivisteestä valui bensaa reisille kylmettäen vielä enemmän. Kun Mikko sai uudet housut jalkaan niin alkoi taas ajo maistua ja vauhti parani normaalille tasolle. Harri selvisi hyvin maaliin asti kun kuljettajan tankkaus sujui niin hyvin.

-Marko

Lainattu : http://paijanne2013.blogspot.fi/sta.

Oma koti kullan kallis!
Kiitettäviä ihmisiä on aivan liikaa. Jokainen kuljettajista kiittää varmasti henkilökohtaisesti omia sponsoreitaan, mutta voin näin yleisesti ilmaista kiitollisuutemme teitä kohtaan: ilman sponsorointia olisi monen matka jäänyt väliin.

Kiitoksia ansaitsee todellakin myös Offroad Pron yhteishuolto, joka toimi aivan moitteettomasti koko kilpailun ajan! Huollossa oli mukavia sekä osaavia ihmisiä, joita selvästi myös kiinnosti olla hommassa mukana. He huolehtivat myös meistä huoltotiimiläisistä ja antoivat meidän nautiskella kuskien kanssa samoista eväistä, vaikkemme niistä itse olleetkaan maksaneet. Ainakin allekirjoittanutta kovasti lämmitti kun sain aina välillä lihapullan syödäkseni tai kuumaa mehua juodakseni.

Päijänteen ympäriajo oli tänä vuonna kuulemma aivan erityisen iso menestys. Kukaan meistä ei keskeyttänyt, ei loukannut itseään eikä rikkonut pyöräänsä – sitä ei voi monesta näin isosta joukosta sanoa. Itsellenihän tämä oli ensimmäinen kerta Päitsillä ikinä, mutta en kyllä keksi lainkaan huonoa sanottavaa kilpailusta. Nöyrimmät kiitokseni kuljettajille, kun ottivat minut huoltoon mukaan häärimään. Päitsi 2013 oli ehdottomasti yksi elämäni hienoimmista kokemuksista.

-Laura

Tulokset

http://fin-enduro.com/tulokset/paitsi13/

C1 Loponen Mikko TSMU Husqvarna 250 offroadpro.fi – – – 6.
V50 Loponen Harri TSMU Husqvarna 310 offroadpro.fi – – – 18.
C1 Vuori Miska TSMU KTM 250 offroadpro.fi – – – – – – – 10.
K Lumme Jarmo TSMU Yamaha 250 – – – – – – – – – – Keskeyttänyt.
C3 Saarni Juha TSMU Husaberg 300 TEAM MOLITOR – – – 4.
V50 Vuori Mika TMK Beta 450 offroadpro.fi – – – 8.
C3 Niskala Vesa TMK KTM 300 TEAM MOLITOR – – – – – – – 1.
B1 Vihriä Marko TMK KTM 125 offroadpro.fi – – – – – – – 4.
A2 Michelsson Markus NMK Husaberg – – – – – – – – – A2- 2. A- 5.

Michelsson sijoittu hopealle omassa luokassaan ja kaikki meni hyvin, tietenkään mies ei ollut tyytyväinen kun kilpakuski kun on. Arvokkaat pisteet kuitenkin kotiin! Ja katotaan jos sitten ensi vuonna tulisi se ykkössija!

Jarmo Lumme jätti leikin kesken sunnuntaina aamulla kun lauantain pitkät siirtymät olivat vieneet miehestä kaikki mehut. Pyörästä meni kerran tulppa ja bensa loppus kertaalleen lauantaina. Kokemusta rikkaampana mies tähtää jo ensi vuoteen (ainaskin tällä hetkellä, katotaan muuttuuko mieli vuoden sisällä :))

Marko Vihriä teki loistosuorituksen kun ottaa huomioon että hän ajoi pelkän yhteishuollon varassa!
Markon reissukokemuksia tulette varmasti löytämään osoitteesta http://www.offroadpro.fi/
Sekä Niskalan Vesan luokkavoitto oli hieno suoritus ja ansaittu! Onneksi olkoon!

Saarni Juha veteli täysillä ja olihan yhdellä maastokokeella luokkansa pohja-aika!

Kuvia löydät Lauran päivittämästä Päijänne blogista : http://paijanne2013.blogspot.fi/ sekä Markon päivittämästä Twitter-tilistä : https://twitter.com/TeamMolitor (Huollolla oli astetta kovempi kiire kuljettajien aika eron vuoksi niin TeamMolitor blogia ei keretty päivittämään nopeaan tahtiin…) Sekä tietenkin löydät koko internet sivun verran materiaalia offroadproosta! http://www.offroadpro.fi/

Kaiken kaikkiaan onnistunut kilpailu!

TSMU Päijänne tiimi onnittelee myös TSMU Baltic tiimiä sijoituksistaan Viron Adreanaline areenalla!

Jätä kommentti