onnistunut junnujen endurokoulutus

onnistunut junnujen endurokoulutus

Viime torstaina järjestetty juniorikuljettajien enduroleiri/koulutus oli menestys – ei tosin sään puolesta. Vesisateen läpi oli varikolla havaittavissa joukko sisukkaita junioreita, joita eivät pyöriin kertynyt muta tai selkää pitkin valuva sadevesi tuntuneet hetkauttavan. Päinvastoin, nauru kantautui yli sateenropinan ja virtaa olisi riittänyt jaettavaksi vaikka koko joukon huoltoporukoillekin – he sitä ehkä olisivatkin kaivanneet. Mutta kaikesta selviää onneksi hyvällä asenteella. Mehupullosta  hörpättyään ja pakolliset ”mä tein näin ku siinä tuli se mäki”-selostusten jälkeen oli reipas nuorisomme jälleen valmiina matkaan, ilman merkkiäkään väsymyksestä.

Jopa kouluttajina toimineet Miska Vuori ja Mikko Loponen olivat yllättyneitä junioreiden innosta – sekä taidoista. Ilman yhtäkään valittavaa äännähdystä, innoikkaina kuin kevään ensimmäiset linnunpoikaset konsanaan, he selvittivät minkä tahansa heille asetetun tehtävän. Minnekään liian hankaliin paikkoihinhan ei poikia viety, mutta ei homma myöskään pelkäksi peltoralliksi jäänyt, kuten kuvat kertovat. Ei kallio, ei oja eikä juurakko saanut nuoria kuskejamme säikähtämään – tästä oikein suuret ylistykset heille!

”Koska mennään seuraavan kerran?” oli kysymys, joka oli heti ensimmäisenä huulilla, kun pimeä pakotti uljaat joukkomme lopettamaan harjoituksensa. Yhteisvoimin tuumattiin, että miksipä ei jo myöhemmin tänä syksynä – varsinkin kun se pahin mahdollinen keli on jo koettu.

Kuvia junioreiden endurokoulutuksesta löydät tätä linkkiä klikkaamalla! 🙂

t Laura

 

Jätä kommentti