Oma pyörä veloituksetta näytille Kauppakeskus Myllyn moottoripyöränäyttelyyn!

Oma pyörä veloituksetta näytille Kauppakeskus Myllyn moottoripyöränäyttelyyn!
Oma pyörä veloituksetta näytille Kauppakeskus Myllyn moottoripyöränäyttelyyn
 
Turun Seudun Moottoriurheilijat tarjoaa kaikille moottoripyörän omistajille ja moottoripyöräilyä harrastaville mahdollisuuden tuoda pyöränsä näytille veloituksetta Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyyn Raisioon maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.
Turun Seudun Moottoriurheilijat (TSMU) vastaa kolmatta kevättä perättäin ”Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely” -tapahtuman järjestämisestä Varsinais-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa, Myllyssä, Raisiossa viikonloppuna 3.-4. maaliskuuta.
Myllyn käytäville levittäytyy moottoripyöränäyttely, jossa tuodaan kauppiaiden ja maahantuojien toimesta esille kauden 2018 uutuuksia niin offroad- kuin asvalttipuolelta.
TSMU kutsuu nyt kaikki kynnelle kykenevät esittelemään moottoripyöräilyn hienoutta siten, että yksityiset ihmiset voivat tuoda pyöränsä näytille veloituksetta. Oma ajolaite voi olla mopo, skootteri, kevytmoottoripyörä, moottoripyörä, mönkijä ja niin edelleen. Kyseessä voi olla offroad- tai katupyörä ja puhdas kulkupeli, harrastuslaite tai kilpavehje. Kaikenlaiset moottoripyöriksi tai mönkijöiksi luokiteltavat ovat tervetulleita.
Yksityisten pyörät kootaan samaan rajattuun tilaan, missä kauppakeskuskävijöiden on helppo ihastella niitä.
Varsinaiset tiimi- ja yrityspaikat myydään erikseen.
Tapahtumassa ajetaan myös useita trial-moottoripyörien ja -polkupyörien näytöksiä kauppakeskuksen sisällä. Lisäksi lapsilla on mahdollisuus kokeilla sähkömopoja erillisellä ajoalueella.
Lisätietoja antaa ja ilmoittautumiset ottaa vastaan Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttelyn tapahtuman tuottaja Marko Vihriä, puh. 044 302 3166marko.vihria@gmail.com.
Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely:
Lisätiedot:
Ystävällisin terveisin.

-Marko Vihriä-

Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely
t:mi 81 Media Finland
p. 044 302 3166
marko.vihria@gmail.com
Jäkärläntie 33

20460 Turku
Finland

 

Jätä kommentti