Nyt alkaa junioreille tarkoitettu, Raision, Vesilaitoksentien NesteOil-Cup 2014! (PÄIVITETTY)

Nyt alkaa junioreille tarkoitettu, Raision, Vesilaitoksentien NesteOil-Cup 2014! (PÄIVITETTY)

Tulokset löydät täältä.

Toivotamme kaikki alueen 50cc-85cc pyörän omaavat juniorit Raision, Vesilaitoksentien NesteOil-Cupiin ajamaan ja paikkana toimii maanalla oleva Extreme Areena Raisiossa.

Kyseessä on siis avoin ajotapahtuma kaikille halukkaille tasosta riippumatta. Ryhmät jaetaan tason mukaan jolloin jokaisella on turvallista ajaa omassa ryhmässään.

Ensimmäinen tapahtuma on 27.10.2014 ja siitä sitten mennään joka toinen viikko eli parilliset viikot ajetaan areenalla aina vuoden vaihteeseen asti.

Aikataulu:

16.30 Areenan ovi avataan viimeistään

16.30-17.20 Ilmoittautuminen ja vapaa-ajo

17.25 Ohjaajakokous varikolla

17.30 Lähtö nro 1 ja sen jälkeen ajetaan niin monta lähtöä kuin mahdollista. Lähdöt ovat pituudeltaan lyhyitä 4-7 kierrosta/ryhmä.

Tapahtuma loppuu noin 20.00.

Osallistumismaksu:

Vuosilupalaiset 15e, maksu tasarahalla areenalla ja osallistumismaksu sisältää Nesteen pienkonebensat illan ajoa varten mnkä saa areenalta ilmoittautumisen yhteydessä,

Ne joilla ei ole vuosilupaa 20e, maksu tasarahalla areenalla ja osallistumismaksu sisältää Nesteen pienkonebensat illan ajoa varten minkä saa areenalta ilmoittautumisen yhteydessä sekä ratamaksun

Tankeissa ei saa areenalle tullessa olla normaali öljyä ja tai bensaa. Areenalla käytämme vain ja ainoastaan Nesteen pienkonebensaa sekä BIO-öljyä ja tällä varmistamme itsellemme ja muille paikalla oleville puhtaamman hengitysilman! Tuoreöljyvoitelua ( Yamaha PW tms. ) käyttetäessä tulee säiliössä olla myös BIO-öljyä.

Hoks Hoks ja huomio!!! Tapahtumassa on myös TSMU-Racingin puffet mistä saa ostaa normaalista areenan käytännöstä poiketen kahvia , makkaraa, juotavaa ym. Normaalisti areenalla kahci on ilmaista kunhan vain joku keittää ja tuo joskus kahvipaketin tullessaan:)

Cupin päätyttyä järjesteään palkintojenjako tilaisuus kaikille osallistuneille! Kuljettajat palkitaan ajosuoritusten mukaan eli jokaiselta maanantailta saa pisteitä. Mikäli myös osallistumisaktiivisuus on hyvä eli ajaa kaikki tai melkein kaikki Cupit, saa myös siitä erillisen muiston itselleen!

Yhteyshenkilöt:

Kim Holm 0400922686 ja Antti Koivisto 04407711111

 


Neste Oil Vesilaitoksentie Raisio

Palveluja sinua ja autoasi varten

Jätä kommentti