No nyt, nyt se voitto tuli!

Lusmut kävivät Kiteellä kahmimassa palkintopöydistä parhaat päältä. Mukaan lähti pokaalien lisäksi mm. öljyjä ja renkaita.

Röppänen ja Varis teki perusvarmat vedot saavuttaen harrasteluokan sijat 103 ja 120. Erityisesti Röppänen petrasi viimevuodesta kymmeniä sijoja. Varis joutui ajamaan puolikuntoisena flunssan kourissa. Forsman pääsi V40-luokan podiumille Laaksosen ja Nurmisen jälkeen. Kerran oli Forsman kosteikossa kiinni mutta muuten tasaisen varma ajo ja hyvä sijoitus.

Oma ajo kulki eikä starttiakaan onnistunut tällä kertaa sössimään. Ekalla kierroskella heitin yhdet vauhdikkaat lipat ja etupäätä piti pysähtyä pari kertaa tuon jälkeen oikomaan. Käsien puutuminen oli suurin ongelma sekä minulla että Forsmanilla. Huollon jälkeen kisan puolivälissä sain kädet vasta kunnolla auki ja ajoin kärjen uudelleen kiinni. Mäkisen Sami syötti alun todella tuimaa kyytiä ja tuntui olevan menossa väistämättä voittoon. Jälkimmäinen tunti ajettiin Mäkisen kanssa oikeaa kilvanajoa kärkipaikan vaihtuessa useaan otteeseen. Viimeisen kierroksen puolivälissä Mäkinen sai vedettyä vielä pienen etumatkan mutta raivosin sen vielä kiinni ja pääsin ohi hieman ennen maalia. harrasteluokan voitto siis allekirjoittaneelle ja TSMU:lle.

Nyt on paikat sen verran kipeät että silmien räpäyttäminenkin sattuu vartin verran.

Seuraavaksi otetaan mittaa paikallisista suuruuksista Kokemäen CC-kisassa ensi viikonloppuna!

-Mikko Hinkkanen

Jätä kommentti