MX-Liiga Imatra

MX-Liiga Imatra

Imatralla ajettiin viikonloppuna MX-Liigan osakilpailu ja mukana oli kerhomme edustajia kahdeksan.

65-luokassa Miro Åkerblom ja Aksel Ahlman ajoivat hienosti sillä viikonlopun jälkeen Aksel on sarjassa sijalla 9!

Miro puolestaan ajoi loistavan kisan ja vauhti kasvoi koko päivän ja kauden ensimmäinen todellinen onnistuminen tuli Imatralla josta iso käsi Mirolle:)

C/C-luokassa kaasutteli Lauri Kronström joka lähettikin TSMU:n toimitukseen kisa kuulumiset jotka voitte lukea tästä:

Mx c/c Ensimmäinen erä ei alkanut kovin hyvin olin noin 17. lähdön jälkeen, mutta kirin loppua kohti sijalle 14 ilman turhia kaatumisia. Toinen erä alkoi lupaavasti; lähdössä ehkä 8-10 sakissa ensimmäiseen mutkaan. Ajoin pitkään sijalla 8, mutta maalissa sijalla 9. Totaalin 12. Kokonaisuudessaan hyvä reissu.

20130515_191256

Kuvassa: Late vauhdissa

 

C/B-luokassa ajoi Adam Holm ja 64 muuta kuljettajaa. Aika-ajosta Adam selvitti itsensä hienosti A-finaaliin. Ensimmäinen erä oli mekaanikon mukaan mennyt ihan hyvin ja toiseen starttiin ehti myös TSMU:n toimitus mukaan ja hyvinhän se meni toinenkin erä vaikka rata olikin kohtuullisen pehmeä ja haastava.

 

Sunnuntaina ajettiin Imatralla aikuisten luokat joissa mukana oli MXB:ssä Janne Metsämäki ja Olli-Pekka Hörkkö, luokassa MX125 ajoivat Saku Karlström ja Patrik Raittala

MXB:n aika-ajon jälkeen oli kireähkö tunnelma TSMU:n tiimi varikolla sillä Janne ja Oltsi eivät olleet ollenkaan tyytyväisiä omiin suorituksiinsa. Eriin herrat kuitenkin rauhoittuivat ja tekivät pieniä taktiikoita lähdön suhteen jne. Oltsin meno loppui ensimmäisessä erässä kesken pakoputken irrottua mutta asia saatiin korjattua hovimekaanikon Pasi Jalosen avustuksella joka toimi myös Team Raittalan autokuskina/mekaanikkona…. Kiitos Pasi!!! Janne ajoi ekan erän maaliin sijalla 13 joten hän pysyi ”tavoitteessaan”.

Toisessa erässä oli kovat jäsentenväliset käynnissä sillä oltsi oli maalissa 12 ja Janne 13.

 

MX125-luokassa Saku oli 18 ja Patrik 7.  Sakulla kisat menivät hiukan kaatuillessa mutta onnellisesti Saku pysyi kuitenkin ehjänä ja kovasta yrityksestähän kaatumiset yleensä johtuvatkin eli yritystä oli! Patrikilla oli ensimmäisessä lähdössä ongelmia kun pari kilpailijaa kaatui eteen ja sen jälkeen kisaan lähdettiin kolmanneksi viimeiseltä paikalta. Toisen erän startti menikin hyvin ja näin ollen eräkin oli hyvä. Pyöräkään ei koko viikonloppuna kunnolla toiminut mutta nyt vika on löydetty ja koneistaja herra Siren korjailee rikki menneitä osia;)

 

Viikonlopun sijoitukset ja tulokset löydät täältä

http://www.mylaps.com/en/events/944790

-Hatsa-

Jätä kommentti