Moottoripyörät valtaavat jälleen Kauppakeskus Myllyn

Moottoripyörät valtaavat jälleen Kauppakeskus Myllyn
Moottoripyörät saapuvat jälleen Varsinais-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen, Kauppakeskus Myllyyn Raisioon, kun tulevana viikonloppuna järjestetään Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely. Tapahtumassa on luvassa huikeita trial-ajonäytöksiä sekä laaja kattaus moottoripyöräalan uutuuksia.
Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden maaliskuussa. Trial-ajonäytökset keräsivät tuolloin tuhansia katsojia ja samassa yhteydessä järjestetty moottoripyöränäyttely sai runsaasti ihmisiä liikkeelle.
Tulevana viikonloppuna toistamiseen järjestettävä tapahtuma on kasvanut näytteilleasettajien osalta ja Myllyntorin alueelle, kauppakeskuksen sisälle rakennettava rata on entistäkin näyttävämpi.
– Saimme erinomaisen vastaanoton tapahtumallemme niin yleisön kuin kauppakeskuksen ja siellä toimivien yritysten puolesta viime vuonna, joten siltä pohjalta on ollut erityisen hienoa rakentaa tämän viikonlopun show’ta, tapahtuman tuottaja Marko Vihriä kertoo.
Trial-rata tulee sisältämään useita erilaisia esteitä maansiirtokoneen renkaista sähkökaapelikeloihin ja kuormalavoista korkeaan siltaa.
Trial-näytöksissä esiintyvät EM-tasolla kilpaileva Timo Myöhänen, 12-kertainen Suomen mestari Joa Hindren, nuorten Pohjoismaiden mestari Henry Vierimaa ja nuorten PM-pronssimitalisti Leevi Lindqvist.
Extra-ohjelmasta vastaa polkupyörä-trialin MM-mitalisti Javi Alonso, joka saapuu Myllyyn kotimaisemistaan Espanjasta.
Trial-ajonäytökset järjestetään lauantaina kello 10:00, 11:30, 13:00, 14:30, 16:00 ja 17:30 sekä sunnuntaina kello 11:30, 13:00, 14:30, 16:00 ja 17:00.
Lapsilla on mahdollisuus kokeilla Oset-sähkömopoja erillisellä rata-alueella viiden euron hintaan. Tulot ohjataan tapahtuman järjestäjänä toimivan Turun Seudun Moottoriurheilijoiden nuorisotoimintaan. Seura esittelee tapahtumassa muutenkin toimintaansa ja tuo näytille harrastajien pyöriä.
Tapahtuma on yleisölle maksuton ja moottoripyöränäyttely on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti lauantaina kello 9:00-19:00 ja sunnuntaina kello 11:00-18:00.
Tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii OP-Kiinteistökeskus. Polkupyörä-trial-kuljettaja Alonsoa on Suomeen tuomassa Nilfisk Oy.
Näytteilleasettajina ovat Turun Seudun Moottoriurheilijat, ProCafe SEO Raisio, Aspen, Bike & Boat World, Fantic, Gummi ja Gylmä, Joa International, Kone-Viitasalo, KTM, Kunun Pyörä, Lehtiranta Racing, Medilaser, Molitor, Mopo Sport, Oili Jalonen, OP Turun Seutu, Oset, ProCafe Electric Circuit, Päijänteen Ympäriajo, Sherco, Storm Motor ja V-Twin City.
Tapahtumassa ovat mukana myös A-Hellman, Bauhaus, Euromaster, Gustafsson Racing, Kulman Kuppila, OFFROADPro, Renta, RHV, Sokos Hotel Hamburger Börs, Turun Siirtomurske, Turun Videokuvaus, Veho Hyötyajoneuvot, Winbase, Suomen Moottoriliitto ja 81 Media Finland.
Lisäksi Mylly Skating -luistelurata on avoinna vielä sunnuntaihin saakka.
Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely 2017 -ennakkovideo:
Lisätiedot:
 
Kauppakeskus Mylly
Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely
Turun Seudun Moottoriurheilijat

 

Jätä kommentti