Molitor Oy kinkunsulatusajot Oripäässä ja tunnelissa!

Molitor Oy kinkunsulatusajot Oripäässä ja tunnelissa!

TSMU ry:n ja Molitor Oy:n perinteinen kinkunsulatusajo 26.12.2013

Jouluna kun on tulee levättyä, syötyä, saunottua, syöytyä ja taas levättyä niin Tapanin päivänä 26.12.2013 on mahdollisuus polttaa joulun antimia pois kehosta sillä taas tänäkin vuonna Turun alueella on ilmainen resepti tarjolla kaikille offroadlajien ystäville.

Viime vuosina TSMU ry ja Molitor Oy ovat järjestäneet yhdessä harrastajille Tapaninpäivänä ajotapahtuman mikä on ollut ja on myös tänäkin vuonna nimellä ”kinkunsulatusajot”

Ajotapahtuma on ollut Raision Moottoriradalla ja sekä Dynaset-Areenalla viime vuosien aikana.
Nyt kinkkua sulatellaan TSMU Extreme Areenalla Raisiossa http://www.tsmu.fi/extreme-areena ja joulukuun alussa avatulla Oripään enduropolulla http://www.tsmu.fi/oripaa
Linkeistä löydät osoitteet sekä ajopaikkojen säännöt ym.

Extreme Areena on auki Tapanina kello 10.00-17.00 ja Oripään polku kello 10.00-16.00.

Molempiin ajopaikkoihin on kaikilla halukkailla maksuton vapaapääsy ja kuten jouluun kuuluukin niin tarjolla on tietenkin kuumaa glögiä, piparia ja tietenkin makkaraa, Molitor Oy:n tarjoamana. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan vuosilupa molempiin ajopaikkoihin.Voittajjien nimet ilmoitamme osoitteessa www.tsmu.fi 31.12.1013 mennessä.

Tällä tavalla TSMU ry ja Molitor Oy haluavat toivottaa kaikille offroadlajien harrastajille ja sekä yhteistyökumppaneille hyvää ja rauhallista joulua sekä vauhdikasta uutta vuotta 2014!

Jouluterveisin:
TSMU Ry ja Molitor Oy

molitor-oy

Jätä kommentti