Miron Kisaraportit: MX-liiga 4.7 Rovaniemi, 11.7 Raahe ja 1.8 Imatra

Miron Kisaraportit: MX-liiga 4.7 Rovaniemi, 11.7 Raahe ja 1.8 Imatra

Moi

Rovaniemi 4.7

Sateista oli Rovaniemelläkin niin kuin muuallakin tänä vuonna.

Aika-ajosta toinen sija, jolla oli kiva lähteä kilpailuun.

1-erä:

Startti onnistui nappiin ja Miro nappasi kauden toisen hole-shotin ja pääsi kärjessä aloittamaan erän, Sampo Rainio kuitenkin pääsi ohitse ja maalissa Miro oli toinen.

2-erä:

Miro lähti toisena liikkeelle ja ajoikin omassa rauhassa toisena maaliin ilman mitään kommmeluksia.

Kokonaistuloksissa myös toinen .

tässä vielä Rovaniemen kilpailun kokonaistulos:

http://www.mylaps.com/en/classification/3569054

Raahe 11.7

Nyt paistoi aurinko ja oli kuivaa . Tähän kilpailuun tiimin pojat saivat uudet ajoasut, liitteenä kuvat myös ajoasuista. Kiitos niistä Motopalvelu Niemitalolle ja FinMx.fi:lle jotka kustansivat poikien ajoasut ja tietenkin Arten Samulille eli Pilvilinnan talonmiehelle joka vastasi paitojen painatuksesta.

Aika-ajossa tuli kolmas sija ja molemmista eristä tuli toinen sija ja lopputuloksissa taas siis toisena ja sarja sijoitus toisena vahvistui kivasti. Rata kului Raahessa tosi raskaaksi ja pattiseksi.

Nyt kahden viikon kisa ja treeni rupeama pohjoisessa on ohi ja aloitettiin n. parin viikon loma crossista.

Tässä vielä Raahen kokonaistulos:

http://www.mylaps.com/en/classification/3580448

Imatra 1.8

Nyt on ajotauot takana ja kilpailut jatkuivat Imatralla, sää suosi hienosti eikä vettä satanut lainkaan koko päivänä.

Aika-ajot alkoivat jo 8.30 ja Mirolla hiukan näkyi tuo aikainen aamu ja ehkä vähän tuo melkein kahden viikon ajamattomuuskin, kuitenkin viimeisellä aika-ajo kierroksella Miro sai puristettua päivän kolmanneksi nopeimman ajan.

1-erä

Startissa Miro taisteli taas hole shotista, mutta joutui kuitenkin taipumaan Viemerön Eliakselle. Miro ajoi koko erän melkein toisena kunnes viimeisellä kierroksella puolustaessaan kakkos sijaansa tiimi kaveri Kasimir Hinderssonia vastaan, Miron ohittaessaan kierroksella ohitettavia pääsi Kasimir livahtamaan ohi ja Miro oli maalissa kolmas. Miro oli kovasti pettynyt omaan ajoonsa ja eikä oikein ollut juttu tuulella erän jälkeen kun toinen sija lipsahti tiimikaverille.

2-erä

Juuri kun oltiin lähdössä erään, mekaanikko-iskä huomasi että toinen takapyöränlaakeri oli tuhoutunut täysin ja kiireellä vaihtamaan toista vannetta paikalle, mutta siinä oli jo useamman tunnin treenattu aika kulunut rengas paikalla, mutta sillä nyt piti lähteä kuitenkin kun ei enää ollut aikaa rengas työlle.

Startissa Miro jäi viidenneksi, mutta nousi kuitenkin erän aikana kolmanneksi vaikka siihen mahtui yksi kaatuminenkin, niin Miro sai pidettyä kolmannen paikan ruutulipulle asti.

Kokonais tuloksissa Miro oli siis myös kolmas.

Erityis kiitos TS-Racing Oy:lle, moottori toimi hienosti, niin kuin koko kaudenkin ja kuski tykkäsi kun oli sisukalut moottorissa kaikki uusittu.

tässä vielä Imatran kokonaistulos:

http://www.mylaps.com/en/classification/3615569

Nyt on siis vielä yksi liiga-kilpailu jäljellä, joka on Vantaalla 05.9.2015 ja sinne tietysti lähdetään puolustamaan sarjan kakkos-paikkaa.

tässä tämän hetken sarja tilanne:

http://organisation.mylaps.com/championship/view.jsp?id=44719#_ga=1.2187955.282521807.1410771225

Mutta huom. huom.!!! Sitä ennen Miro tekee debyyttinsä mx cc luokassa, tässä luokassa kilpailevat 10-13 vuotiaat kilpailijat 85 kuutioisella pyörällä, Miro siis siirtyy ensi kaudeksi tähän luokkaan.

Tämä tapahtuu Hyvinkäällä 22.8. la. aikuisten SM-Motocross kilpailun yhteydessä . Siihen kilpailuun Miro ei halua laittaa mitään tavoitteita, vaan sinne lähdetään hakemaan kokemusta ensi kauteen, yritetään pysyä pystyssä ja päästä kilpailussa maaliin. Miro on jo hiukan päässyt laina-pyörällä treenaamaan tuota pyörä kokoa, mutta tällä viikolla Miro saa oman 85 kuutioisen pyörän. Nyt olisi siis tarkoitus treenailla Vantaalle asti molemmilla pyörillä jonka jälkeen 65 cc pyörällä ajaminen päättyy. Miro itse on kovasti innoissaan isommasta pyörästä ja odottaa jo Hyvinkäätä ja ensi kautta myös cc-luokassa.

Laitetaan näistä taas raporttia ☺

Miroa Kaudella 2015 tukemassa

Asennustyö M.Ahlqvist

FinMx.fi

Fokor

Hemimotors

Hietanen Transport

KAH-Trucks

Liedon Autopesu oy

Koneurakointi Malinen

Kuljetus Saviluoto

Pilvilinnan Talonmies/ OMX-Graphics

Storm

TS-Racing & Service

Turun Thermohuolto

Varsinais-Suomen Autosähkö

WP Katsastus

Kiitos taas kaikille tukijoille!

Terveisin Miro #100 ja taustajoukot.

Jätä kommentti