Miro Varjonen #100 – Pärnu ja Pori

Miro Varjonen #100 – Pärnu ja Pori

Pärnu

La. 9.5 oli ensimmäinen Viron-mestaruuskilpailu,

Harjoitukset ja aika-ajot ajettiin samaan aikaan samalla tavalla kuin Suomessakin, rata oli Mirolle uusi ja siihen nähden ne meni hienosti Miro oli 11 s. Kaiken lisäksi varikolla huomattiin että kuski oli ajanut tyhjällä takarenkaalla.

1-erä:

Rata kasteltiin todella märäksi, niin rata oli tosi kurainen ja urat olivat tosi haasteelliset, Miron kisa alkoi 6:lla sijalla mutta erän aikana tuli kaksi kaatumista samalla kierroksella ja sijoitus putosi 18 s. Miro kuitenkin kaatumisesta sisuntuneena nousi ruutulipulle vielä sijalle 13s.

2- erä:

Nyt rata oli paljon kuivempi, startti onnistui hienosti Miro oli startin jälkeen viidentenä ja nousi jo kolmanneksi. Erän puolivälin jälkeen taas ,puhkesi takarengas ja Miro oli maalissa 5s. Rata oli tosi kova kivinen ja siksi renkaita puhkesi.

Kokonaiskilpailussa Miro oli 6s. ja samalla sijalla Viron-mestaruussarjassa.

Se pitää vielä todeta tuosta Viron matkasta, että jos renkailla on jonkinlainen ”Jumala” niin se ei kyllä meidän puolella tässä matkassa ollut, meinaan vielä näiden kahden rengasrikon lisäksi ennen kisaa perjantai iltana kuljetusauton takakumi oli puhki kun saavuimme hotellille.

Nyt ei ainakaan enää pyörässä tuota ongelmaa tule, koska Mirolle laitettiin puhkeamattomat ns. ”solurenkaat/muussit”.

Pärnun kokonaistulos:

http://www.mylaps.com/en/classification/3474919

Pori

La. 23.05.2015 MX-Liiga Pori

Koko yön satoi vettä ja rata oli kurainen aamulla kun päivä alkoi Porissa harjoituksilla ja aika-ajoilla, ne menivät Miron osalta hienosti eli oman ryhmän nopein ja molempien ryhmien 2s., kuski pääsi toisena valitsemaan puomipaikkaa.

1-erä

Startti onnistui erinomaisesti ja uran ensimmäinen ”holeshot” oli totta, Miro ajoi erää kärjessä yli puolenvälin, kunnes tuli hieman ongelmia kierroksella ohitettavien kanssa ja sen myötä pieni kaatuminen, virhe meni kuitenkin täysin kuskin omaan piikkiin. Sijoitus putosi neljänneksi mutta Miro sai kuitenkin viimeisellä kierroksella puristettua itsensä toiseksi ruutulipulle. Erän jälkeen tuli vielä tieto että voittaja Sampo Rainio oli ohittanut heiluvan keltaisen lipun aikana ja sai rangaistukseksi 10-sijan pudotuksen, eli uran ensimmäinen ERÄVOITTOKIN oli siis taskussa.

2-erä

Startista toisena liikkeelle ja Miro saikin jo hyvän kaulan kolmantena tulevaan, kunnes alkoi kierroksella ohitettavien ohittaminen, taas siinä taisi olla hiukan hosumista ja kaatuminen sieltä tuli, mutta maalissa kuitenkin hienon nousun jälkeen kolmantena ja uran ensimmäinen kokonaiskilpailun voitto taskussa.

Porin kokonaistulos:

http://www.mylaps.com/en/classification/3492817

Tässä vielä yhteenveto ja Miron haastattelu kilpailusta alla:

Jätä kommentti