Miro – Iisalmi MX-liiga

Miro – Iisalmi MX-liiga

Iisalmeen lähdettiin jo perjantai aamupäivällä, koska edessä oli n. 7h autossa istuminen. Perille päästiin seitsemän aikaan illalla YES. Iskä rupes pystyttää leiriä ja mä pääsin kavereiden kanssa pyörällä pomppimaan ja keulimaan. Rata näytti hienolta kun kavereiden kanssa käveltiin ja tutustuttiin siihen ennen kun menin nukkumaan.
Yöllä sitten varttia yli kaksi heräsin ja aloin oksentamaan ja aamulla vielä seitsemän aikaan oksensin toisen kerran. Iskä ja Heidi olivat sitä mieltä että kamat kasaan ja kohti kotia kun en voi ajaa kun olen kipeä, mutta mä löin nyrkkiä pöytään ja sanoin että haluan ainakin kokeilla ajaa reeneissä kun näin kauas on tultu. Join puoli tölkkiä cokista kun mikään muu ei maistunut ennen treenejä ja iskä päästi mut reeeneihin kovan jänkkäämisen jälkeen. Ajo kulki ihan ok reeneissä ja olin 7s.
Reenien jälkeen iskä ja Heidi sanoivat että nyt pitää yrittää syödä ja levätä ja ruuan pitää vielä pysyä sisälläkin mitä syön.
Söin lautasellisen kaura puuroa ja olo parani koko ajan eikä enää ollut huono olo. Mä luulen että tulomatkalla autossa söin liikaa karkkia ja taisin juoda vielä liian vähän niin siksi tuli paha olo yöllä.

Kilpailu meni ihan hyvin vaikka startit epäonnistuivat molemmissa erissä.
Molemmissa erissä pääsin nousemaan kuitenkin ja kisattiin kaverin Verkun 9# kanssa koko erien ajan.
1-erässä olin 6s ja 2-erässä 7s. Tottalissa olin 6s ja reissusta jäi hyvä fiilis.
Verkku oli tänään mua parempi ja
Onnea Verkulle kun tuli eka podiumpaikka MX-liigassa!!!

Terv. MIRO 100#

Jätä kommentti