Mainospaikkoja myynnissä!

Mainospaikkoja myynnissä!

Moro,

Sivustomme on kasvanut tasaisesti ja tällä hetkellä nautimme keskimäärin 4000 kävijästä kuukaudessa, ja heidän keskimääräinen vierailuaika on reilusti yli 3 minuuttia! Joulukuussa 2012 tsmu.fi teki kävijäennästyksensä, 4269 kävijää! Aktiivisen jäsenistömme takia sivustolle saadaan koko ajan uutta materiaalia.

Tällä hetkellä etsimme mainostajia tälle sivustolle. Mainospaikkoja on kaksi, yksi sivuston oikeassa yläkulmassa ja yksi oikeassa alakulmassa. Sekä tietenkin muitakin mainospaikkoja voidaan luoda/muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Me luomme mainoksen tarvittaessa! (staattinen elikkä vain kuva, ei flash/html5)

Mainosten tuotto käytetään 100%:sti jäsenistömme hyväksi. Tässä on hyvä tapa yritysten tukea Turkulaista moottoriurheilua!

Mikäli kiinnostuksenne heräsi niin ole hyvä ja jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin lähetämme teille sähköpostilla tarkemmat tiedot ja/tai soitamme teille. Tai voitte ottaa suoraan yhteyttä sähköpostilla allekirjoittaneeseen mmmarko@live.com

Ystävällisin terveisin,
Marko Loponen
mmmarko@live.com
+358503556555

Yhteydenottopyyntölomake :

Nimi
Email
Puhelinnumero
Tuletko kyytiin väliltä turku-tampere. Mistä?

Jätä kommentti