MAAILMAN MENESTYNEIMMÄN ENDUROKULJETTAJAN OPISSA

MAAILMAN MENESTYNEIMMÄN ENDUROKULJETTAJAN OPISSA

Turun seudun moottoriurheilijoiden aktiivi- ja talkooporukka olivat etuoikeutettuja saamaan ajokoulutusta enduron 13-kertaiselta maailmanmestarilta Juha Salmiselta. TSMU:n hallinnoimalla Oripään enduroreitillä oli tarjolla myös Husqvarna Finlandin ja Takatalo Oy:n yhteistyössä toteutettu Husqvarna -enduropyörien koeajo.

Koulutuspäivä alkoi lämmittelykierroksilla, jonka jälkeen kouluttajat, Salminen ja Eeli Takatalo, siirtyivät päivän ensimmäiselle rastipaikalle. Rastipaikassa kouluttajat tarkkailivat ajoamme ja antoivat palautetta ja miettimisen aihetta omaan suoritukseen. Tarkkailun kohteina oli muun muassa kurviajo, pattisuora sekä erilaiset linjavalinnat. Saimme Juhalta myös pieniä niksejä iskunvaimennukseen ja ajoasentoon liittyen. Kokonaisuudessaan Juhan ja Eelin antamat ajatukset olivat erittäin mielenkiintoisia sekä miettimisen arvoisia.

Koeajo- ja koulutuspäivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut tapahtuma. Koeajopyörät toimivat hienosti ja ne olivatkin koko ajan pomputeltavana reitillä. Hyvään endurotapahtumaan kuuluu kahvi- ja makkaratarjoilu, joista erityiskiitokset seuran Puheenjohtajalle Harri Riitamolle.

Kiitokset Juha Salmiselle ja Takatalo Oy:lle sekä kaikille tapahtumaan osallistuneille,

Terveisin Iikka Buss

20141012_122038

20141012_132148

Jätä kommentti