Lusmut Jämsän ja Joutsan CC-kisoissa

Lusmut Jämsän ja Joutsan CC-kisoissa

Lusmut kävi kokeilemassa kuntoa Jämsän ja Joutsan kaksituntisissa CC-mittelöissä.

JÄMSÄ (OCTANE.FI CC):

Jämsässä rata oli mitä hienoin ja säidenkin kanssa oli ollut tuuria. Ei ollut pölyä eikä märkää. Forsman tuskaili käsien puutumisen kanssa ehtien maaliin sijalla 7. Kisan alkupuoliskolla mies taisteli podium-paikoista. V40 luokassa matkaan lähti 23 kilpailijaa. Tasainen V40-cup pisteiden kerääminen sai kuitenkin mukavasti jatkoa.

Varis ennätti sijalle 134 harrasteluokan 190 kilpailijan joukossa. Miska Vuori nappasi samassa luokassa sijan 50 ja Heikki Kainulaisen sijoitus oli 37.

Kisan tulokset kokonaisuudessaan täältä: http://fin-enduro.com/tulokset/jsmk13/

Allekirjoittanut ei Jämsän kisoihin ”ehtinyt”.

 

JOUTSA (SE-TEAM CC):

Joutsassa oli kelin kanssa myös tuuria. Edellispäivien sateet pitivät pölyongelman poissa silti hiekkakankailla ajettaessa ei kosteudesta mitään ongelmaakaan syntynyt. Paikanpäälle mentiin jo perjantaina että ehdittiin reittiä pääpiirteissään kiertelemään.

Ensimmäisenä matkaan pääsi Varis ja Kainulainen harrasteluokan mukana 113 kuljettajan voimin. Tällä kertaa Varikselle suoritettiin pikainen tankkaus varmuuden vuoksi ja lopputuloksissa mies löytyikin ”reilusti” parhaasta puolikkaasta sijalta 56. Varis liiteli siis tavoitteeseen ollen maalissa väsyneen mutta onnellisen oloinen. Pari viimeistä kierrosta oli maistunut raskaalta reitin kuluessa pattiseksi. Taisipa matkalla jotkut lipatkin ehtiä heittämään, tanko oli ainakin sen verran eksoottisessa asennossa kisan päätteeksi. Kainulaiselta kisa jäi kesken, tarkempaa syytä ei allekirjoittaneella ole tiedossa.

Allekirjoittanut pääsi matkaan viimeisessä startissa B-luokan mukana 75 kuljettajan voimin. Startti onnistui taas mukavasti ja toiselle kierrokselle pääsin säntäämään yleiskilpailussakin hyvin sijoittuneena. Käsien puutuminen vaivasi ensimmäisen tunnin. Toisella kierroksella yhden näyttävän rodeon ja yhden rehellisen kaatumisen saattelemana sijoitus kärsi jonkin verran. Samalla nilkka sai kipeää mutta kisan tiimellyksessä se jäi taka-alalle. Toisen tunnin aikana kädet oli jo auenneet ja ajo maistui. Sain korjattua muutaman päänahan takaisin ollen maalissa B-luokan 6. Kotiintuliaisina munakupin lisäksi siis nousupiste kohti A-luokkaa. Varis naureskeli taustalla kun PartaJooseppi klenkkasi eteenpäin 20-vuotta nuorempien kollegoiden kanssa. Mukava hämmentää tuota junnujen pakkaa vähän.

Alla pari maistiaista JoSeMoRan crossiosuudelta.

Tulokset kokonaisuudessaan täällä:

http://fin-enduro.com/tulokset/mens13-2/

-Mikko #168

102
225

Jätä kommentti