Lohja & Hanko 2014

Lohja & Hanko 2014

Terve!
Lauantai aamuna klo11 aloitettiin leiri lohjan radalla. Leirille olikin tullut monen tasoista ja ikäistä kuljettajaa. Leiriläiset jaoimme 3ryhmään pyöräkokojen ja kuljettajien tasot huomioon ottaen. Päivän aikana ajettiin rastikouluksia eli valmentajat kehittivät radalle kolme lyhyttä rataa joissa opastivat kuljettajia. 65cc kuljettajilla oli alkuun hieman hankalaa lohjan löysällä hiekalla mutta pojat hienosti kuuntelivat ohjeita valmentajilta jonka ansiosta ajo alkoi sujua mallikkaasti. Isommilla kuskeilla suurimmat murheet löytyi ajolinjoista ja ajoasennoista. Mutta nekin löytyivät kohdalleen päivän aikana. Ensimmäinen leiripäivä saatiin onnistuneesti päätökseen ja lähdettiin siirtymään kohti hangon Silversand leirintäaluetta jossa oli varattu sauna tsmun käyttöön koko illaksi.

Sunnuntaina oli vuorossa Hanko ja hieman erillainen hiekkarata. Rata oli tasattu ihan lentokentäksi ja aamun vapaissa harjoituksissa rata oli erittäin vauhdikkaassa kunnossa! Kun radalle saatiin kurveihin valleja aikaiseksi niin rata oli nautinnollinen ajaa ISOAKOVAA!!
Ryhmäjakoihin tehtiin hieman muutoksia lauantain ryhmiin verrattuna kun kuljettajia oli jäänyt pois ja tullut taas tilalle uusia.
Sunnuntaina järjestettiin samalla tavalla kolme rastikoulutusta joissa käytiin läpi ajotekniikoita vastaavasti kuin lauantaina. Erillainen rata materiaaleineen ja erillaisine kurveineen tekee edellisen päivän oppien siirtämisestä uudelle radalle hankalaa. Joten pikainen kertaus sunnuntaina ja sitten perehdyttiin yksityiskohtaisemmin kurvien suorittamiseen mahdollisimman puhtaasti ja nopeasti.

Kokonaisuudessaan leiri sujui loistavasti ja loukkaantumisilta vältyttiin vaikka pari leiriläistä testasivat omia rajojaan hieman liian isosti. Mutta pienillä ruhjeilla ja mustelmilla selvittiin.

Kaikki tuntui toimivan loistavasti. Varikolla nähdyistä ilmeistä ja hyvästä hengestä päätellen kaikilla oli hauska ja mielenkiintoinen leiriviikonloppu. Luontoäitikin suosi leiriläisiä hyvällä noin 20asteen ja aurinkoisella kelillä koko viikonlopun.
Leiri oli onnistunut jonka ansiosta seuraavaa/seuraavia leirejä on jo alustavasti suunnitteilla 🙂

ISOT kiitolset leiriläisille!
Ja tietenkin valmentajillemme jotka olivat tällä leirillä
Janne #181
Aake #209
Oltsi #607
Riku #221

Terveisin
Viltsu #40

kuva 5

kuva 4

kuva 3

kuva 2

kuva 1

Jätä kommentti