Liikuntasetelien käyttörajoitus moottoriurheilussa

Liikuntasetelien käyttörajoitus moottoriurheilussa

Verohallinto on päättänyt, että moottoriurheilu ei kuulu suomalaisten harrastamiin liikuntamuotoihin ja tästä syystä ei enään esimerkiksi crossiradan käyttömaksua, endurosafaria tai mikroautoilua voi maksaa liikuntaseteleillä. Kuitenkin ratsastus,laskettelu,keilailu ja golf kuuluvat verohallinnon mukaan suomalaisten yileisimpiin liikuntamuotoihin.

Verohallinnon päätös sulkea liikuntaseteleiden hyöty pois moottoriurheilua harrastavilta on täysi oikeusmurha. Jos joku väittää, että moottoriurheilu on pelkkää huvittelua ja hauskanpitoa, voi mennä kokeilemaan, miltä tuntuu, kun ajat tosissaan muutaman kierroksen kartingia/crossia.

Tällä päätöksellään verohallinto tuhoaa osan suomalaista moottoriurheilukulttuuria. Osa moottoriurheilua ylläpitävistä yrityksistä saa ison osan tuloistaan tätä kautta, jos tämä tulonlähde otetaan pois, alkaa hiljalleen suomalainen moottoriurheilu kuolla.

Joten kirjoita nimesi adressiin ja tue suomalaista moottoriurheilua!

Linkki adressiin :
http://www.adressit.com/liikuntasetelien_kayttorajoitus_moottoriurheilussa

Tietoa :
http://www.smartum.fi/content/fi/11501/63911143/Smartum%20maksuvälineet%20eivät%20käy%20moottoriurheiluun.html

http://vero.fi/fi-FI/Syventavat_veroohjeet/Henkiloasiakkaan_tuloverotus/Verovapaat_suoritukset/Tyontekijan_omaehtoinen_liikunta_ja_kult%289989%29#Työnantajan%20järjestämä%20vir1

Yksi kommentti

  1. Tässä tiedoite minkä pongasin offroadpro:n sivuilta äsken!!!

    Suomen Moottoriliitto tiedottaa liikuntasetelien kohtalosta moottoriurheilulajien suhteen.

    Verohallinto on muuttanut linjaustaan koskien liikuntaseteleiden käyttämistä moottoriurheilussa. Tähän asti moottoriurheilulajien parissa ei ole ollut mahdollista maksaa harjoitteluun liittyviä kuluja liikuntaseteleillä. Tätä linjausta on perusteltu sillä, että moottoriurheilulajit eivät olisi niin sanottuja tavanomaisia urheilu- ja liikuntamuotoja. Asian muuttamiseksi on tehty työtä 2012 lähtien monen tahon toimesta SML ry:n ja AKK-Motorsport ry:n ohella.

    Verohallinnon muuttuneen linjauksen mukaan myös moottoriurheilu luetaan niin sanottujen tavanomaisten urheilulajien piiriin. Tämä tarkoittaa sitä, että moottoriurheilun harrastamisesta aiheutuviin kuluihin voidaan jatkossa käyttää liikuntaseteleitä hyväksytyn käytännön mukaisesti.

Jätä kommentti