Kuntoenduro & Ts-Racing CC

Kuntoenduro & Ts-Racing CC

Kuluneena lauantaina ajettiin jo klassikoksi muodostunut Säkylän Kuntoenduro, jolla on takana jo kunnioitettavat kuusi järjestyskertaa. Sunnuntaina meno jatkui Säkylässä TS-Racing crosscountry-kilpailun voimin. TSMU:n jäsenistöä oli nautiskelemassa upeista kangasmaastoista viikonlopun molempina päivinä.

Lauantaisen kuntoenduron ehdottomia tähtiä olivat TSMU:n juniorikuljettajat  Aksel Ahlman ja Miro Åkerblom 65 kuutioisilla pyörillään. Tapahtumaa varten oli tehty myös erikseen kaksi lyhyttä ja helpotettua juniorireittiä, jotka eivät kuitenkaan innokaiden poikien ajointoa riittäneet sammuttamaan. TSMU:n endurokuljettaja Miska Vuoren saattamana pojat siis käänsivät renkaansa ”isojen poikien reitille”, jolla oli pituutta parisenkymmentä kilometriä.

Hurjasta hikikelistä huolimatta pojat olivat intoa täynnä, ja selvittivät reitin ongelmitta jopa kahteenkin kertaan, välillä toki pysähtyen tankkaamaan sekä pyöriä että kuljettajia. Saattajana toiminut Miska Vuori kehui poikien ajotaitoja ja intoa, ja kertoi olevansa iloinen saadessaan auttaa juniorikuljettajia eteenpäin ”ajourallaan”. Kun pojilta kysyttiin, mikä oli parasta ja kivointa reitillä, oli vastaus vaatimaton ”KAIKKI!”  Kysyttäessä pojat lupasivat innoissaan osallistuvansa myös seuraavana vuonna ajotapahtumaan.

Sunnuntaisessa TS-Racing cross countryssa ei ainakaan sää ollut kuljettajille yhtään lauantaita inhimillisempi. Kilpailu starttasi vaatimattomassa 30 asteen helteessä tehden olosuhteista pölyyn yhdistettynä vähintäänkin haastavat. Tällaiset pikkuseikat eivät kuitenkaan estäneet TSMU:n kuljettajia ottamasta osaa yhteen vuoden varmasti hienoimmista ajotapahtumista. TSMU: n jäseniä starttasi kilpailuun neljä:

– Miska Vuori (harrastelijat, sijoitus 6/97)

– Heikki Kainulainen (harrastelijat, sijoitus 9/97)

V40:ssä ajanut Marko Forsman ja A-luokassa ajanut Riku Luukkonen joutuivat valitettavasti jättämään kilpailun kesken.

B-luokkaan ilmoittautunut Mikko Hinkkanen joutui vatsataudin uhriksi, eikä valitettavasti päässyt osallistumaan.

 

Laura

 

Yksi kommentti

  1. Hienoa että Miska haluaa auttaa junioreita kehittymään paremmiksi vetomiehiksi!
    Pojat osaavat ajaa hyvin mutta näyttää se poseeraminen olevan hyvin hallussa:-)
    Hyvä Miro ja Aksel!
    – Hatsa –

Jätä kommentti