Karjalan Kankaille valmistautuminen viittä vaille valmis!

Karjalan Kankaille valmistautuminen viittä vaille valmis!

Tusmun Lusmut ovat valmistautuneet kesän odotetuimpaan CC-kisaan jälleen kerran – erittäin huolellisesti.

Kisaan on lähdössä kolme äärimmilleen trimmattua Kawasaki-kuljettajaa – Haltuun aiotaan siis ottaa Harrasteluokka, B sekä V-40. Valmistautumisen avainasemassa on ollut keskittyminen oleelliseen. Pyhäksi kolminaisuudeksi valikoitui: Henkinen kantti, tekninen ylivoima sekä startit.

Henkistä puolta lähdettiin kehittämään nykymuodin mukaan palkkaamalla terapeutti. Istunnot päätettiin aloittaa vanhimmasta ja kokeneimmasta kuskista. Terapeutti aloitti siis istunnon V-40 luokan Bubba F:n kanssa. Tarkoituksena oli siis ajaa mielikuvaharjoitteena kisa läpi startista alkaen kisan kulkua kuvaillen. Tunnin kohdalla terapeutti vihelsi pelin poikki kuvaillen nykymenoa sairaaksi ja miettivänsä alan vaihtoa itkuisin silmin. Bubban kommentti oli: Mä vaan vedin. Istuntojen idea tuntui kuitenkin niin hyvältä että niitä päätettiin jatkaa keskenämme. Vaikka niistä seurasikin porttikielto parin huoltamon kahvilaan olemme kokeneet saavuttavamme henkistä kasvua – pää ei enää anna periksi.

Startit. Nahkakantinen dataloggeri kertoo hyvän startin auttavan lopussa minuuttikaupalla. Siksi ajoharjoittelussa on keskitytty lähinnä startteihin, kyllä se loppu 2,5 tuntia tulee sitten kuin itsestään. Oikean jalan reidet on saatu kasvamaan suhteettoman isoiksi käynnistyspotkua varten, nyt on lihas oikeassa paikkassa. Tätä on treenattu ajamalla paljon yhdellä jalalla. Porukka puhuu että se ja se ajaa hienosti seisaaltaan. Tämäkin on viety nyt uudelle tasolle.

Tekniikka. Kaikki Kawat on nyt varustettu Rekluse-merkkisillä automaattikytkimillä. Samainen nahkakantinen data-analyst kertoo hyödyksi Kiteen lenkillä keskimäärin 28,5 sek/kierros. Kun kaikki loggerin data on nyt käsitelty huolelliseti ja verrattu viimevuoden kierrosaikoihin, pitäisi luokkavoitot irrota kohtuu helposti.

kk-cc

Jätä kommentti