Juniori maanantait käyntiin areenalla!

Juniori maanantait käyntiin areenalla!

änään maanantaina TSMU extreme areenalla oli ensimmäinen kerta kun ilta oli varattu vain junioreille.

Areenalle saapui toinen toistaan innokkaampaa pikkukuskia ajamaan ja viettämään iltaa kavereiden kanssa. Ohjelmassa oli ensin vapaata-ajoa noin tunti minkä jälkeen TSMU crossikoulun opettajat Oltsi, Niila, Janne ja Viltsu ottivat ryhmän varikolle missä he kertoivat mitä tänään harjoitellaan.
Aloituksen jälkeen lapset ajoivat ns. rastikoulutus pisteitä kello 18.00 asti minkä jälkeen opettajat halusivat ottaa heidän kanssaan yhteiskuvan.

Kun pienet kuskinalut saivat koulutuksen päätökseen niin areenalle tuli nälkäinen ryhmä kerhomme 65 ja 85 luokan lisenssikuskeja.
Pienen lämmittelyn jälkeen pojat otettiin varikolle ja valmentajat kertoivat pojille mitä oli illan ohjelmassa.
Valmennus oli tehokasta ja toimivaa sillä vanhemmat hätistettiin kahville ja näin ollen pojat saivat harjoitella kahdeksaan asti tehokkaasti vain valmentajien ollessa paikalla.
Palautetta oli annettu jo rastien aikana ja ennen valmennuksen loppua valmentajat antoivat pojille kotiläksyjä seuraavaksi kahdeksi viikoksi ja kuuleman mukaan jo tällä ensimmäisellä kerralla oli jo menty iso askel eteenpäin ajamisessa.

Juniori maanantai on siis seuraavan kerran kahden viikon päästä maanataina areenalla joten kaikki aloittelijat rohkeasti mukaan vaan:-D
Aikataulu ym.
Aloittelevat 50/65cc kello 16.00-18.00, osallistumismaksu 10e ja maksu käteisellä areenalle (tasarahalla) mutta mikäli sinulla on jo vuosilupa areenalle on motocrosskoulu sinulle ilmainen!!
18-20.00 65/85cc TSMU lisenssikuskien valmennus.
20.00—> areena vuosilupalaisten käytössä normaalisti

20131202_175605

Jätä kommentti