Junior Cross Country: Raisio & Oripää

Junior Cross Country: Raisio & Oripää

TSMU järjestää elokuussa ensimmäistä kertaa kaksiosaisen Junior Cross Country-kuntoilutapahtuman Turun lähiseutujen maastoissa. Tapahtumat ovat avoimia niin TSMU:laisille kuin kerhon ulkopuolisillekin juniorikuljettajille. 


Ensimmäinen osa: Raision moottoriradan ympäristössä keskiviikkona 6. elokuuta.

Toinen osa: tiistaina 12. elokuuta, järjestyspaikkana Oripäässä sijaitseva TSMU:n harjoittelumaasto.

Tapahtumat alkavat kello 17.30. Tutustumiskierrokselle lähdetään kello 18, ja varsinainen startti tapahtuu 18.30.


YLEINEN INFO

– Pyöräkoko: 60-85cc sekä 150cc nelitahtiset pyörät.

– Ikärajaa tapahtumassa ei ole.

– Ajoaikaa on tunti, ja kierros on pituudeltaan 1-2km.

– Reittiä pitkin ajavat koko tapahtuman ajan myös erityiset valvojat, jotka varmistavat kuljettajien turvallisuuden.

– Lähtö tapahtuu niin sanotulla Le Mans-lähdöllä, jossa kuljettajat lähtömerkin saatuaan juoksevat pyöriensä ja käynnistävät ne.

Tapahtuman tarkoituksena on enemmänkin vain järjestää junioreille hauskaa ja erilaista toimintaa, vaikka paikalla onkin myös kierroslaskenta. Raision moottoriradan ympäristöön suunnitellaan tapahtumaa varten erillinen juniorireitti, jonka ajavat kaikki tapahtuman osallistujat pyöräkoosta riippumatta. Reitti tehdään niin, että siitä selviävät ongelmitta myös pienemmät kuljettajat. Oripäässä toimitaan samoin, ja reitti tehdään vartavasten tapahtumaa ajatellen. Molemmat reitit ovat maastoiltaan nopeahkoja ja jouhevia.


OSALLISTUMISOHJEET- JA MAKSUT:

Osallistumismaksu on kaikilta osallistujilta 10e/tapahtuma. Tapahtumaan otetaan ilmoittautujia 18.7. alkaen, ja ilmoittautua saa etukäteen aina tapahtumapäivään asti. Myös paikanpäällä voi ilmoittautua, eli ennakkoilmoittautuminen EI OLE PAKOLLINEN, eikä SITOVA. Myös MAKSU suoritetaan vasta tapahtumapaikalla, vaikka ilmoittautuminen olisikin tehty jo ennakkoon.

Ennakkoilmoittaumiset sähköpostitse osoitteeseen laura.haaksiluoto@gmail.com. Ilmoittautumiseen kuljettajan nimi ja pyöräkoko, sekä tapahtumapäivämäärä, johon ilmoittautuminen kohdistuu. Samalla viestillä voi osallistua myös molempiin tapahtumiin.

LISÄTIETOJA JA VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN ANTAA Miska Vuori, 044-503 9226. Myös em. sähköpostiin voi kysymyksiä laittaa.

Tervetuloa tapahtumaan!

Jätä kommentti