Jäkärlän tiilitehtaan jäärata-ajot sunnuntaina 18.2.

Jäkärlän tiilitehtaan jäärata-ajot sunnuntaina 18.2.
Turun Seudun Moottoriurheilijat ja Turun Moottorikerho järjestävät yhdessä näytösajotyylisen jäärata-ajopäivän Turun Jäkärlässä sunnuntaina 18.2. Nyt siis kaikki ajamaan lammelle!
”Jäkärlän tiilitehtaan jäärata-ajot” järjestetään Turun Jäkärlän / Maarian uimapaikalla osoitteessa Karhunojantie 127, Turku.
Lammen radalle ovat tervetulleita ajamaan omilla pyörillään (+ mönkijät) lapset (50cc / 65cc), nuoret (85cc 2t / 150cc 4t) ja isot pyörät (harrastajat / ”kuuma ryhmä”).
Ideana on ajaa motocross- ja enduropyörillä, ja niihin lajeihin tarkoitetuilla nastarenkailla. Ei siis jääratanastoituksia, paitsi jos selkeästi löytyy halukkaita sen verran, että saadaan oma vuoro pystyyn. Muutenkin tapahtumassa pyritään löytämään kaikentasoisille kuljettajille ja kaikenlaisille pyörille vuorot ajettavaksi.
Lammelle mahtuu n. 500m pitkä ja n. 4-6m leveä rata, joten kyseessä on varsinaiseen kilpajäärataan pieni rata, mutta tämänlaiseen ajoon aivan loistava baana.
Ajomaksu on 10 euroa.
Ennakko-ilmoittautuminen (nimi, pyöräkoko, ”kisanumero”) perjantaihin 16.2. kello 17:00 mennessä Marko Vihriälle, puh. 044 302 3166marko.vihria@gmail.com, jotta saadaan laitettua ryhmityksiä kohdilleen.
Sunnuntaina ilmoittautuminen klo 10-11, harjoitukset klo 11-12 ja näytösajot klo 12-15 (useita ajoja kaikille).
Paikalla on myös pulkkamäki, joten omat pulkat ja ”stigat” mukaan.
Molitor Oy tuo grillin, joten ostettavissa on ainakin kuumaa makkaraa, kahvia ja mehua.

Yleisöllä vapaa pääsy.

Erityistä huomioitavaa:
– Alueella on suhteellisen vähän pysäköintitilaa, joten tiimibussit jääköön kotiin ja mielellään useampi kuski paikalle samalla kuljetuskalustolla.
– Pidetään ympäristö siistinä, joten mahdollisimman vähän tankkauksia ajopaikalla (huoltomatto pakollinen) sekä roskat omaan taskuun ja sitä kautta kotiroskikseen.
– Pysäköintialueella ja muuallakin uimarannan ympäristössä moottoripyörillä ajaminen kielletty. Ajaminen sallittu erityistä varovaisuutta noudattaen varikon reunalta hiekkakuopan reunaa alas lammen rannalle ja sieltä takaisin varikon reunalle.
– Lammen jäälle ainoastaan ajajat ja ratahenkilökunta.
– Kyseessä on kaikin puolin ainutlaatuinen tapahtuma, eikä lammella saa ajaa kuin ainoastaan tapahtuman aikaan.
– Talkooporukkaan tarvitaan ainakin ennen tapahtumaa lippusiiman vetäjiä lammen reunalle yleisöalueelle, kuskien pysäköinnin opastajat tien varteen (klo 10-12), ilmoittautumisten vastaanottaja, lähettäjä / maaliin liputtaja, muutama ratatuomari / lippumies.
Tervetuloa kaikki nauttimaan jäärata-ajoista!
Ystävällisin terveisin.
-Marko Vihriä-
Harri Loponen

Jätä kommentti