Iida ”Iitu” Åkerblom ja Jarno ”Viima” Mattila palkinnoille Karkkilassa! Iidan raportti kommenteissa!

Iida ”Iitu” Åkerblom ja Jarno ”Viima” Mattila palkinnoille Karkkilassa! Iidan raportti kommenteissa!

Karkkilassa keli suosi lauantaina etenkin yleisöä mutta eipä tarvinnut kuskienkaan ajella sateessa.

TSMU:n kuskeista kilpailussa mukana oli Iida ( MX50 ), Jari Mäki ( MXV 45 ), Marko Forsman ja Jarno mattila
( MXV35 ) sekä Patrik Raittala luokassa MX2.

Iida ajoi hienosti ensimmäisen kilpailunsa ja lupasi että kirjoittaa vanhempiensa kanssa meille jutun päivän kulusta joten jääkäämme odottamaan innolla ”raporttia”.

Luokassa MXV45 aika-ajossa Jari ajoi hienosti sijalle 17.
Ensimmäisen erän startissa Jari kärsi kohteliaisuudestaan ja ajautui startissa ulos radalta mutta erän aikana muutama ohitus nosti hänet sijalle 24.
Toisessa startissa Jari oli menossa mukana hyvin ja loistavalla ajolla maalissa sijalla 12! Sijoitus oli tähän asti paras joten iso käsi Jarille hienosta ajosta.

MXV35-luokassa ”Viima” Mattila oli aika-ajossa 6. ja ”Bubba” Forsman hienosti 8.

Ensimmäisen erän startissa Viima oli kärjen tuntumassa ja hätisteli jo Cuppia johtavaa Aaltosta mutta tangonkiinnikkeiden antautuessa painui Kawasakin tanko melkein tankkiin kiinni minkä johdosta ajo meni vaikeaksi. Maalissa Viima oli kuitenkin 3!
Forsmannin startti ei ollut aivan paras mahdollinen ja kovan taistelun ja ohittelun jälkeen maalissa kuitenkin hienosti 11.

Toisessa erässä lähtö ei onnistunut Viimaltakaan ihan nappiin minkä seurauksena hän kävi ratavarikolla vaihtamassa lasit missä tietysti meni aikaa mutta kovalla ajolla ruutulipulla sijalla 7. mikä oikeutti yhteistuloksissa sijalle 5!
Forsman joutui keskeyttämään toisen erän kaatumisen seurauksena mutta mitään sen pahempaa ei sattunut ja sunnuntaina Bubba nähdäänkin TS-Racing gncc:ssä täydessä iskussa.

MX2-Luokassa Raittala oli aika-ajossa 21.
Molempien erien startit epäonnistuivat minkä johdosta kilpailu olikin ohituspaikan hakemista aina ruutulipulle asti.
Ensimmäisessä erässa sijoitus oli 26 ja toisessa 17.

Sunnuntaina Karkkilassa ajetaan luokat MX c/a, MXJ ja MX1 ja näissä luokissa ei tusmulaisia tänä viinonloppuna valitettavasti ole.

Hatsa

Yksi kommentti

  1. Marko

    Iidan kisaraportti.

    Päivä starttas klo 05 ja perillä juur katsastukseks klo 7, yhden pysähdyksen taktiikalla 😉 Harjoitukset meni hiukan sählätessä ennen ku 20 pyörää saatiin kuosiin ja jaettu 10 mopon ryhmiin, loppu hyvin kaikki hyvin ja Iida pysy harjoitusten ajan oman ryhmänsä kärjessä. Ekassa erässä sijoitus oli 6./10 pitäen hienosti yhden pojan aivan kannoillaan, loput kolme jäi selvästi. Toisessa erässä startti oli loistava, mutta ajon tiimellyksessä ja pienen arkailun jäljeen sijoitus 8./10

Jätä kommentti