Hyvinkää MM-motocross toimihenkilöitä tarvitaan

Hyvinkää MM-motocross toimihenkilöitä tarvitaan

Hei,

Hyvinkään Moottorikerho ry pyytää Turun Seudun Moottoriurhelijat ry:ltä toimihenkilöitä ratatuomaritehtäviin kun Hyvinkäällä ajetaan 12.-13.7.2014 maailman huippumotocrossia; kaksi MM –luokkaa, neljä tiukkaa MM –erää. Lisäksi ajetaan Euroopan Mestaruussarjan osakilpailu sekä junioreiden EM-finaali, jossa Kim Savaste ja Emil Weckman ajavat Euroopan mestaruudesta!

image-5

Ajatuksena on, että tänäkin vuonna jokaisella ratatuomaripisteellä on vähintään kolme ratatuomaria, jolloin ratatuomaripisteeltä pääsee aika ajoin myös varikolle ja katsomoon nauttimaan kisaviikonlopun hienosta ilmapiiristä. Samalla pääsee myös kokemaan MM-kilpailun aitiopaikalle; radan varteen parhaalle paikalle kilpailun keskiöön.

Ilmoittautua voi jo nyt: Simo Merilä, p. 0400 544762, simo.merila@me.com

PS. toimitsijaparkki ja toimitsijaruokala on kaikkien toimitsijoiden, myös ratatuomareiden (=n. 90 ratatuomaria) käytettävissä koko kisaviikonlopun ajan.

Terveisin,
Simo Merilä

Ohessa kilpailuorganisaation saama palaute vuoden 2013 MM-kilpailuviikonlopun jälkeen:

Moi!

Koin elämässäni viikonloppuna jotain unohtumaton sillä sain olla kanssanne tekemässä tätä todella hienoa kilpailua!

Kaikki mitä viikonloppuna tehtiin onnistui mielestäni todella hyvin, itse olin Merilän apuna lippumiehiä valvomassa ja opastamassa mutta sekin homma sujui mielestäni moitteettomasti koska meillä oli käytössä hyvällä asenteella ja iloisella mielellä ”varustetut” henkilöt jotka Merilä oli saanut talkoisiin Hyvinkäälle.

Mikäli ja kun vuonna 2014 ajetaan taas Hyvinkään hienolla ja näyttävällä radalla MM-kisat haluan ehdottomasti olla mukana taas.

Pysähdyimme äsken TSMU:laisten (35 henkilöä) kanssa kivihovin Teboilille syömään ja tarinoimaan viikonlopusta. Jutustelussa kaikki kehuivat kisoja ja järjestelyä maasta taivaaseen mikä on sinänsä uskomatonta koska yleensä aina joku löytää vaikka väkisin jotain asioita mitkä on ollut huonosti hoidettu tai tehty.

Vielä kerran ISO kiitos Teille ja toivon että osaatte olla ylpeitä tekemästänne hienosta työstä sillä minä ainakin olen!!!!!

Harri Riitamo
TSMU ry

Jätä kommentti