Hyvää joulua ja uutta vuotta! Kinkunsulatus ajot Oripäässä ja Areenalla

Hyvää joulua ja uutta vuotta! Kinkunsulatus ajot Oripäässä ja Areenalla

Perinteistä Tapaninpäivän MOLITOR-kinkunsulatusta vietetään tuttuun tapaan taas tänäkin vuonna TSMU extreme areenalla Raisiossa ja Oripään enduropolulla.
Alla tietoa päivän tapahtumista kuten junioreiden harjoituslähdöstä.

Tapaninpäivän toiminnasta saatu tuotto extreme areenalla ohjataan kerhomme junioreiden valmennukseen lyhentämättömänä ja areenalla on ostettavissa kahvia, makkaraa ja limua.

TSMU extreme areenan ratamaksu tapanina on 10€ ja se maksetaan poikkeuksellisesti areenan ratavahdille mielellään tasarahalla koska Neste Vesilaitoksentie aukeaa vasta myöhemmin pyhäpäivästä johtuen.

TSMU extreme areena on avoinna tapanina kello 9.00-15.00 ja kaikki ajamaan tulevat kuskit saavat ajaa hintaan 10€ sillä haluamme näin antaa lahjan myös kaikille lajin harrastajille.

15.00 alkaa areenalla 50cc, 65cc ja 85cc junioreille tarkoitettu ajotapahtuma mihin on kaikilla mahdollisuus osallistua 10€:n osallistumismaksulla.
Tapahtumassa ajetaan useita harjoituslähtöjä ryhmissä ja mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta junioria.
Ilmoittautumiset sähköpostilla tsmury@gmail.com

Oripäähän toivotamme kaikki lajin harrastajat tervetulleeksi ilmaiseksi ajamaan kello 11.00-15.00 välisenä aikana.
Kaikille paikalle saapuneille on tarjolla makkaraa ja glögiä.

Huom. Nettisivuilla on kevyitä pieniä ongelmia, joulupukin ahkerat tontut koittavat korjata asian mahdollisimman pian, että myös jouluna Turun alueen harrastajat saavat ajantasaista tietoa!

Jätä kommentti