Honkajoki raportti

Honkajoki raportti

Sunnuntai aamu Honkajoella vaikutti hyvältä kisapäivältä jollei otettu huomioon Rikun flunssaa.
Päivä lähti käyntiin 65cc kuskien treeneillä joiden jälkeen oli vuorossa SM luokkien treenit. Treenien jälkeen kaikki näytti hyvältä kaikinpuolin.
65cc ryhmät aloitti kilpailu päivän jossa ajoivat Tsmu:n kuljettajat Miro, Casimir, Miro, Paavo, Jerry ja Jasper.
Yhteistulokset kahdesta kilpaerästä:
Ryhmä A
Miro Varjonen s.3
Miro Åkerblom s.11
Casimir Viita s.18

Ryhmä B
Jasper Laine s.16
Paavo Koivisto s.17
Jerry Laine s.20

Kaikki sijat ovat erityisen hyviä koska löysä hiekka rata oli todella raskas ja vaikea pienille kuskeille ja pyörille.

Seuraavana isojen kilpailuissa olikin Tusmun joukkueilla positiivinen mieli mutta se laantui äkkiä kun erissä oli hieman ohjelmaa. 1 joukkueen Jarno otti hyvän startin ja olikin parhaillaan sijalla 3. Mutta selän väsymisen ja jumittumisen takia sijoitus tippui erän loppuun mennessä sijalle 20. Riku ajoi flunssassa sijan 23.
2joukkueen Jaakko Översti ajoi tasaisella ajolla sijan 31. Leinon Jirillä oli huonoa tuuria ja kaatui.. Kaatumisessa Jiri satutti olkapäätään niin että erä sijoitus jäi 35sijalle.
Ekan erän jälkeen ykkösjoukkueella oli pienoista masennusta havaittavissa mutta kuitenkin joukkueenjohtaja (Viltsu), mekaanikko (Janne) ja Hatsa yhdessä pyrkivät pitämään paketin kasassa. Tauon aikana joukkueen pieni masennus oli hävinnyt ja katseet seuraavassa erässä!
Toiset erät lähtivät käyntiin ja suunta parempaan oli otettu. Joona Saari ajoi varmasti sijalle 17 erässä missä oli 2 nykyistä, 1 entinen MM + muutama EM tason kuljettajaa. Rikun sijoitus oli 24.
Kakkos joukkueen kuskit Jaakko Översti ja Mikko Stenvall ajoivat sijat 34 ja 29.

3erä meni kakkosjoukkueelta hienosti Jirin ajaen sijan 22 ja Mikon ajaen sijan 27.
Ykkösjoukkueen erä ei ollutkaan mitenkään kehuttava! Jarnolla pyörän hajottua hän joutui keskeyttämään. Joona taisteli lähtökasan alimmaiseksi jäämisen jälkeen itsensä hyville sijoille mutta kaatui uudelleen. Joona keräsi itsensä hienosti ja rupesi kirimään edellä ajavia kuskeja kiinni ajamalla vaativaa pattisuoraa maailmanmiesten tyyliin! Mutta jokin meni vikaan ja Joona keuli pattisuoralla kovasta vauhdista ympäri. Ratavarikon kautta joona kävi tyhjentämässä kypärän ja lasit hiekasta. Joonan sijoitus 30. Joonalle hatunnoston arvoinen suoritus kun ajoi maaliin vaikka kävi 3kertaa nurin ja kerran ratavarikolla!

Pikainen mietelmä kisoista Tusmun osalta.
Juniori kuskien suoritukset olivat hyviä!
Ensimmäinen kerta kun Tusmulla on 2joukkuetta motocrossin SM joukkuekisoissa!
Enska kuskeilta hyvät suoritukset!
Aina ei ole onnea matkassa ja nyt 1joukkueen sijoitus ei ollut lähelläkään sitä mitä olisi voinut odottaa mutta aina ei voi onnistua. Tänä vuonna meni näin… Nyt vaan kovaa treeniä niin ensivuonna ollaan taas siellä missä kuuluukin.
T: joukkueenjohtaja

Jätä kommentti