Hiihtolomaleiri Adrenalin Arenalla 18. – 21.2.2014

Hiihtolomaleiri Adrenalin Arenalla 18. – 21.2.2014

Hiihtolomalla ajamaan!

RainioRacing & Crossiblogi järjestävät puuhaa hiihtolomalla…
http://crossiblogi.fi/


MX50 & MX65 18. – 19.2.2014

CrossiBlogi järjestää perheen pienimmille motocross-leirin Adrenalin Arenalla viikolla 8. Leirin on 18. – 19.2.2014, eli kaksi päivää ajoa ja neljä tuntia ohjattua harjoittelua päivittäin. Ohjatun osuuden jälkeen leiriläisillä on mahdollisuus jatkaa ajamista ostamalla esimerkiksi 4h ratakortin. Leiriläiset saavat ratakortin puoleen hintaan.

Leiri on tarkoitettu MX50 ja MX65 -pyörillä ajaville aloitteleville kuljettajille. Leirillä keskitytään ajotekniikan perusteisiin, ajoasentoon, kaasuttamiseen, jarruttamiseen ja mutkatekniikkaan. Leiriläisille on luvassa erilaisia leikkimielisiä kilpailuja, kuten taitoajoa ja jos halukkaita on, niin voimme harjoitella myös lähtöjä puomilta.

Leiriläiset on tarkoitus jakaa kahteen ryhmään, 10. kuljettajaa per ryhmä.

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille hyvissäajoin ennen leiriä. Leiriläisille lähetetään myös infopaketti josta löytyy ajo-ohje leirille sekä tietoa majoituspaikoista.

Leiri maksaa 120€/leiriläinen
Lisätietoja leiristä Atte Rainio ja Petri Niemelä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen petri@crossiblogi.fi


MX65 & MXC 20. – 21.2.2014

Joululomalla pidetyn leirin saaman suuren suosion innoittamana olemme päättäneet järjestää viikolla 8. seuraavan leirin. Leiri on 20. – 21.2, eli kaksi päivää ajoa, joka päivä neljä tuntia ohjattua valmennusta 10-14 välillä. Ohjatun osuuden jälkeen leiriläisillä on mahdollisuus jatkaa ajamista ostamalla esimerkiksi 4h ratakortin. Leiriläiset saavat ratakortin puoleen hintaan.

Leirin ohjelma on enemmän kilpailupainoitteinen, mikä tarkoittaa että leirillä keskitytään enemmän kilvanajoon. Ohjelmassa on ohitustekniikkaa, pariajoa, takaa-ajoa, kilpalähtöjä jne… Koko leirin ajan leiriläisillä on käytössä transponderit.

Koska leiri on kilpailupainotteinen, niin ihan vasta-alkajille emme leiriä suosittele. Leiriläisillä toivotaan olevan vähintään yksi kausi kilpailukokemusta. Leirin osallistujamäärä on jouduttu rajaamaan, ettei radalle tule liikaa ruuhkaa. Leirille otamme maksimissaan 10 MX65-luokan ja 10 MXC-luokan kuljettajaa.

Tarkempi ohjelma ja leirin valmentajat julkaistaan lähiaikoina.

Leiri maksaa 120€/kuljettaja

Lisätietoja leiristä Atte Rainio ja Petri Niemelä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen petri@crossiblogi.fi

Jätä kommentti