Extreme areenan tiedote ja esimakua saunaillasta!

Extreme areenan tiedote ja esimakua saunaillasta!

Perjantaina 26.9.2014 kello 16.00 Ylikoneenkuljettaja Jussi Ahlman alkaa purkamaan rataa. Ensiviikon torstaina kello 16.00 alkaa talkoot minne olisi sitten syytä kaikkien tulla sillä paikat pistetään kerralla siihen kuntoon ettei tarvitse talkoilla enää uudestaan. Aivan jokaiselle löytyy kyllä hommia joten tule paikalle! Kaffetta on toki tarjolla ja saattaa olla myös jokunen pätkä makkaraakin.

3.10 perjantaina kello 16.00 alkaa sitten uuden radan teko Yliylikoneenkuljettajan Laten sekä Suomen johtavien ratamestareiden työ. Rata on tarkoitus saada siihen hyvään kuntoon lauantaina kello 18.00 mennessä jotta pysytään aikataulussa kuten Raumallakin:):) ja koska em. ryhmäkin saapuu Tusmulaan missä on sitten se odotettu saunailta Rauman MX-liigan tekijöille.

Kilpailun järjestelyt lyhyellä aikataululla onnistuivat todella esimerkillisesti ja jotta laatu myös Tusmulassa pysyy yhtä hyvänä kuin Rauman kilpailussa niin illan menuusta vastaa tietenkin Bruno Cruiserssin henkilökunta ja tarjolla on kilpailun laadun mukaisesti Teille porsaanpaistia, kermaperunoita lämmin vihannes ja salaattia. Saunat ja saunajuomat Teille kaikille on myös hoidettu mutta tästä vielä lisää ensiviikolla.

Hatsa

Jätä kommentti